Getuigenis: het vaccin was volgens de dokter gevaarlijk voor de patiënt

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ik ben assistente bij 2 personen met een spierziekte. November 2020 had 1 van deze personen (risicopatiënt) corona. Hij had 1 week wat last van een ‘plaagje’ en was vlug terug de oude. De andere inwonende persoon en de rest van de volledige verzorgende equipe teste vreemd genoeg negatief. Tot op heden is het een raadsel waar hij covid opliep mits hij nooit naar buiten ging in die periode.

Een half jaar later vroegen ze de huisarts om hen te testen op antistoffen. De huisarts was niet erg te spreken, maar op mijn aandringen werd dit toch gedaan. Hij zei ons nog, ‘na een half jaar zullen er nauwelijks nog antistoffen aanwezig zijn, dus laat je toch maar vaccineren.

Het resultaat was voor mij niet onverwacht. Het maximum aantal antistoffen is 250 dat ze kunnen meten in het bloed. De patiënt had er nog meer dan het maximum aantal meetbaar. Op de mail van de dokter staat letterlijk, ‘nu vaccineren zou dus heel gevazrlijk zijn’.

Alsof het lot het zo besliste, kreeg hij enkele dagen nzdien zijn uitnodiging. Ik belde het vaccinatiecentrum op en daar werd nogmaals hetzelfde bevestigd. Nu vaccineren is ronduit gevaarlijk!

Mocht ik niet hebben aangedrongen op het testen van antistoffen, had de patiënt in alle vertrouwen het vaccin genomen met alle gevolgen nadien! Het is voor mij onbegrijpelijk dat dit wordt verzwegen en mensen niet eerst worden getest op antistoffen voor ze een vaccinatie krijgen. Een overreactie van het immuunsysteem kan leiden tot auto-immuunziektes met zelfs de dood tot gevolg.

Bij deze wens ik iedereen te waarschuwen. Het verteouwen in de vaccinatiecampagne is bij ons allen volledig weg. Wij kiezen ervoor om ons niet te laten vaccineren. 

Mochten mensen zich toch willen laten vaccineren, laat u dan aub eerst op antistoffen testen. Dat is een heel belangrijk punt dat ik wil maken!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.