Getuigenis: Hartverscheurend en pijnlijk bericht van een klant, ik heb constant ondraaglijke pijnen door het vaccin

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De spuit (vaccin?)  of niet ?? Het is goed om 10 keer na te denken…
Hartverscheurend en pijnlijk bericht van een klantje. Ik heb haar toestemming gekregen om het te delen met jullie. Ik vermeld bewust geen namen…

Dag Lut,

Sinds het toedienen van het vaccin heb ik onnoemlijk veel pijnen. Mijn lichaam wat te zwak, vandaar heel fel gereageerd. Het is begonnen op de plaatsen waar ik artrose heb, het aangezicht, het midden van mijn rug.

Nu is het over heel mijn lichaam.

Het is alsof er duizend naalden door mijn lichaam steken. Al hoewel ik veel drink is mijn lichaam aan het uitdrogen. Een echte lijdensweg.

Ik was 100 procent tegen het vaccin maar B….. heeft me mentaal gedwongen, niet bewust wat mijn lichaam al heeft moeten doorstaan. Het was het vaccin of de psychiatrie.

Het is niet omdat ik al 6 maanden heel weinig slaap wat een depressief gevoel geeft dat men kan beslissen of wat goed of niet goed is voor mij. Ik had het iedereen afgeraden. Geen enkel van mijn vrienden heeft het vaccin laten toedienen. In B…. zijn vriendenkring iedereen.

Je mag dit melden……

Ik heb constant ondraaglijke pijnen.

Wervels bij elkaar gedrukt, middenrif aangespannen, hevige pijnen op alle plaatsen van mijn breuken, zweten, ik voel me heel verkrampt. Mijn man heeft mijn vrije wilsbeschikking niet gerespecteerd. Die dag was ik heel zwak. Ik heb nooit de papieren gezien.

Ik zou graag euthanasie aanvragen maar ze zullen het weigeren

Groetjes,

SG

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Getuigenis: Hartverscheurend en pijnlijk bericht van een klant, ik heb constant ondraaglijke pijnen door het vaccin

 • 12 juni 2021 om 15:56
  Permalink

  Ik ben na de 1ste prik ook ziek geweest hoofdpijn erge superkrachten.en mijn man na de 2de een hartinfarct.niet best.

  Beantwoorden
 • 25 december 2021 om 12:17
  Permalink

  Ik zelf ben ook pijn patiënt geworden na het vaccin. Maar ja, de dokters Zegge dat het daar niet kan aan liggen. Maar ik wil thuis sterven. Niet in een koud en kill ziekenhuis. Pijn in mijn hart en hoofd zijn dagelijkse realiteit.
  Euthanasie, daar heb ik al veel aangedacht maar dat krijg ik ook niet. Dus ja dan zal ik met mijn pijn moeten leren leven.

  Beantwoorden
 • 30 december 2021 om 01:19
  Permalink

  Mijn vrouw is sinds het vaccin mank. Auto ongeval op weg naar huis.

  Doe me een lol. Je hebt pijn van je artrose. Artrose wordt erger met de tijd. Dat het erger is nu dan voor het vaccin kan waar zijn, maar het is ook erger nu dan voor de laatste wereldbeker. Wel een beetje ernstig zijn voordat je oorzakelijk verband gaat claimen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.