Getuigenis H uit Werken: Groot risico op overlijden na vaccinatie omwille van mijn imuunsysteem

🕒 Leestijd: 2 minuten

Beste Artsen Voor Vrijheid,
Ik stuurde deze onderstaande email naar de VRT en Joachim Coens ivm zijn recente interview over de vaccins, op De Afspraak. 
Ik wil erg graag dat Artsen Voor Vrijheid het ook leest.

Beste Joachim Coens,
Beste VRT,

Ik ben verbijsterd over de wijze waarop men omgaat met de regels ivm de Corona vaccins. Ikzelf heb al acht jaar ziekte van Lyme van een stomme tekenbeet. Antibiotica heeft niet geholpen. Hier wordt niet naar een vaccin gezocht.

Ik ga van het minste in een anafylactische shock door een overgestimuleerd immuunsysteem door deze infectie. En ben er auto-immuun door geworden.
Door de PEG’s (Polyethylene Glycol, een petroleum ingrediënt) in deze nieuwe vaccins riskeren sommige mensen in mijn situatie hun leven.

Mijn dochter die een reeks Gardasil vaccins liet zetten is nu chronisch onwel met exact de bijwerkingen die men vermeld heeft bij deze soort vaccins. Mijn kleinkind lag telkens weer op het spoed na haar eerste inentingen.

Wat moeten wij doen? De grootste verbijstering komt over het debat; het gaat niet om voor of tegen vaccins…Vaccins zijn wellicht iets goeds…

MAAR HET DEBAT ZOU MOETEN GAAN OVER ZIJN DEZE  VACCINS VEILIG VOOR IEDEREEN? EN HOE KUNNEN WE EEN MAATSCHAPPIJ INRICHTEN WAARBIJ MENSEN HET RECHT KRIJGEN OM GEZOND EN WEL TE ZIJN EN ROBUUSTE IMMUUNSYSTEMEN TE HEBBEN? BOTTOM UP?

Waarom blijft men tevens denken dat alle chemische componenten die men in alles en nog wat verwerkt in alles rondom ons en in ons, ook in vaccins, dat dat INERTE componenten zijn? Zijn PEG’s en andere zaken in de vaccins genoeg bestudeerd? Leven wij soms niet teveel vanuit het hoofd? Ik ben op dit moment zo bang om in onze hedendaagse maatschappij nog te functioneren dat ik niet weet of ik nog wil eigenlijk.

Alles is ‘ik ben ok en jij bent dat niet omdat jij niet luistert.’ Waarom luisteren mensen niet kalm en open naar elkaar? Voor sommige mensen zijn de HUIDIGE vaccins niet goed, en dat komt wellicht ook omdat elk lichaam genetisch anders is.

Als ikzelf persoonlijk met dat risico van een heftig immuun response problemen een vaccin moet nemen, en ervoor gestraft zal worden als ik het beter niet doe, dan wil ik niet meer leven eigenlijk.

Hadewych Verschueren
Werken.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

8 gedachten over “Getuigenis H uit Werken: Groot risico op overlijden na vaccinatie omwille van mijn imuunsysteem

 • 4 maart 2021 om 11:32
  Permalink

  Hadewych, ik vind het heel moedig van jou dat je deze email deelt en naar de VRT en minister stuurt. Ik begrijp heel goed je gevoel, ik vraag me ook vaak af of ik nog in een dergelijke wereld wil leven. De verdeeldheid die er heerst vind ik heel pijnlijk. De uitspraken zoals gisteren in de afspraak door de minister en de journalist : ‘consequenties’ of ‘bestraffen’ voor mensen die het vaccin niet nemen. Ik wil het ook niet, omdat ik er gewoon geen vertrouwen in heb, ik ben dankbaar voor mijn goede gezondheid en wil die ook behouden.
  Maar we mogen de moed niet verliezen, als ik zie hoeveel mensen bewust worden en hoeveel initiatieven er zijn om het tij te keren, dat maakt me toch enigszins hoopvol.
  Ik wens je nog veel sterkte en hoop dat je uiteindelijk toch een manier vind om je ziekte draaglijker te maken.

  Beantwoorden
 • 4 maart 2021 om 12:05
  Permalink

  Beste Hadewych en Marita, jullie schrijven treft me diep. Het is heel verdrietig te lezen ‘ik vraag me af of ik nog in zo’n wereld wil leven’. Ik antwoord erop: ‘ik ben zeker dat ik niet in zo’n wereld zal leven.’ Met andere woorden: We creëren een andere wereld! We zijn niet onderhevig aan de ons opgedrongen van vaccins en overheidsmanipulatie! Er is niet 1 wereld, er is niet 1 optie, en verder enkel de dood. Je schrijft zelf: ik ben doodsbang, bang om dood te gaan. Dat is wel tegensteld aan verlangen om dood te gaan. Als ik dit schrijf dan denk je misschien: dat is gedacht vanuit het hoofd. Ik antwoord: we zijn redelijke wezens, we moeten niet reageren als opgejaagde dieren. Het zijn onze gedachten die onze gevoelens kunnen sturen!! Daarom moeten we niet passief ondergaan, daarom moeten we niet als robotten alles slikken, daarom moeten we niet als ezels de voorgestelde wortel achternalopen. We moeten niet vluchten in haat. Volg het nieuws niet te veel, laat de mensen zelf beslissen. Vertrouw. Laad je op in de natuur, daar is alles elke dag even fris en nieuw. En laten we een menselijke samenleving opbouwen van nabijheid van hart tot hart, van gezicht tot gezicht, van echte communicatie van luisteren naar mekaar, en mekaar steunen, blij met onze vrijheid en samen het beste ervan maken. Het leven is te mooi om op te geven.

  Beantwoorden
  • 4 maart 2021 om 14:27
   Permalink

   Beste,

   Ik zit al 19 jaar in de 3e fase van Lyme. Ik zit in exact hetzelfde schuitje… Ik heb COVID19 nog gehad vorig jaar in maart, nog voor de lockdown, en ben daar met wat supplementen op mijn gemak door geraakt (met 25% inspanningscapaciteit…). Ik verdraag geen vaccins meer (allergie), nog minder Immunoglobulines (net geen anafylactische reactie), zelfs geen vit B12 spuit… Het is al een paar keer nipt geweest… Als er nu iets een ontkende pandemie is, dan is het Lyme… kwestie van verschillende maten en gewichten… Dat vaccin is een regelrechte bedreiging, veel meer dan dat virus. Als het aan mijn beurt is, ga ik mijn allergieën opsommen, vermelden dat ik COVID19 reeds doorgemaakt heb, alsook: Code van Neurenberg. Die spuit komt hier niet binnen, en als ik daardoor niet naar horeca mag, wel dan zij het zo. Dit kunnen ze toch niet blijven aanhouden… tegelijk voel ik dezelfde angst.

   Steun van een lotgenootje

   Beantwoorden
   • 4 maart 2021 om 18:56
    Permalink

    Hoi TM, we kunnen zelf horeca organiseren, mekaar uitnodigen om te komen eten. We hoeven de goede dingen van het leven niet te missen.

    Beantwoorden
 • 8 maart 2021 om 13:00
  Permalink

  Je suggereert dat polyethyleenglycol dat in het vaccin aanwezig is levensgevaarlijk is, terwijl propyleenglycol in grote volumes aanwezig is in e-sigaretten waarvan de dampen tijdens het inhaleren rechtstreeks in de longen en de bloedsomloop opgenomen worden. Wat denk je wie er het eerst zal van sterven

  Beantwoorden
 • 9 maart 2021 om 07:57
  Permalink

  Dat klopt.
  Het zit ook in tandpasta en zoveel meer.
  Daarom is het zo slecht.
  We breken het niet af.
  Daarom reageren sommige immuunsystemen zo heftig.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.