Getuigenis H uit Bevel: “Voor mij is het dan ook duidelijk dat de vaccinatie, in combinatie met de onmenselijke afzondering, zijn weerstand hebben gebroken en dan ook de echte doodsoorzaak zijn”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een oom van ons, 96 jaar, werd op 11 januari gevaccineerd.  Ondanks zijn hoge leeftijd was hij toen volkomen helder en in goede gezondheid…. begin februari werd hij positief getest, weliswaar toen nog zonder klachten, en in allerijl overgeplaatst naar de zgn.covid gang.  

Niks bezoek meer, zelfs geen telefonisch contact was mogelijk….9 februari telefoon van het rusthuis, de nonkel lag op sterven… 11 februari is hij dan idd. overleden, covid op de overlijdensakte… via een verpleger hoorde we dat hij in die tussentijd heel angstig en onrustig is geworden…je zou voor minder, plots volledig afgesloten van de buitenwereld…

voor mij is het dan ook duidelijk dat de vaccinatie, in combinatie met de onmenselijke afzondering, zijn weerstand hebben gebroken en dan ook de echte doodsoorzaak zijn..

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis H uit Bevel: “Voor mij is het dan ook duidelijk dat de vaccinatie, in combinatie met de onmenselijke afzondering, zijn weerstand hebben gebroken en dan ook de echte doodsoorzaak zijn”

 • 18 februari 2021 om 08:02
  Permalink

  Ontzettend triest om dit te lezen…Sterkte!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 22:23
  Permalink

  Intriest. Ze beseffen nog altijd niet wat zo’n isolatie met iemand doet. Sterkte !

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.