Getuigenis: geen recht meer op volledige medische zorg zonder PCR test

🕒 Leestijd: < 1 minuut

vraag voor het artsenvoorvrijheid team:

ik moet binnenkort een operatie ondergaan, het ziekenhuis weigert dit te doen als ik me niet wil laten testen via de PCR test diep in de neus met de die wattenstaaf

ik weiger echter deze test te laten afnemen via de neus, ik begin al slecht te worden als ik er nog maar aan denk

paar vragen voor iedereen die in deze situatie als patiënt terecht komt:
1) kan een ziekenhuis je zomaar weigeren je te opereren als je die neus wattenstaaf PCR test weigert? ik geef niemand toestemming iets in mijn neus te steken
2) als ze toch wettelijk daartoe kunnen verplichten zijn ze verplicht dit op een andere manier te doen als ik daar om vraag: bvb via bloedafname of via de mond?
3) er gaan verhalen de rond dat er via de neus PCR test reeds iets wordt toegediend (vaccin, nanostoffen) ? wordt dat onderzocht via jullie team (labo laten onderzoeken), hebben jullie daar zelf al van gehoord

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

4 gedachten over “Getuigenis: geen recht meer op volledige medische zorg zonder PCR test

 • 28 januari 2021 om 13:17
  Permalink

  Beste, onlangs moest ik ook een dagopname voor onderzoek (hart) ondergaan en werd aangemaand om vooraf een PCR test (neus) te laten nemen. Ik ben niet gegaan en kreeg s’anderendaags telefoon van mijn arts. Ik besprak met hem mijn vooroordelen over deze onbetrouwbare (en zéér gevaarlijke) ingreep en weigerde pertinent. Na wat heen en weer gepraat, heeft mijn arts dan mijn bezwaren erkend en een andere vorm van onderzoek aangeprezen. Ik heb ondertussen dit onderzoek ondergaan bij een korte opname (twee uurtjes), weliswaar met mondmasker (wat ik ook haat en anders niet opzet) maar omwille van mijn gezondheid toch noodzakelijk. Best om uw arts uw bezwaren voor te leggen en hopen op een nuchtere kijk van zijnentwege. Succes alvast.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2021 om 16:23
  Permalink

  Ik ben ook voorstander van het weigeren van de pcr test. Bij uitbreiding zou ik ook niet willen dat kinderen of kleinkinderen een pcr test moeten laten afnemen op school. De test is nu zelfs bij straffe van boete 250 € ingeval van hoogrisicocontact en terugkeer uit een rode zone.. Er bestaat een alternatief in de vorm van de speekseltest! Vind ik goed nieuws.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2021 om 23:33
  Permalink

  Artsen mogen U een “normale” behandeling niet weigeren omdat U een “andere” behandeling die niets met Uw echte medische toestand te maken heeft afwijst.

  Indien U met een gebroken been binnenkomt, en U weigert een PCR test of een vaccinatie zijn dat totaal losgekoppelde problemen van Uw gebroken been en dat weet die arts ook.

  En dat een PCR test zoals die NU uitgevoerd wordt voor covid-19 onzin is, ook DAT weet elke arts die zijn titel waard is ondertussen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.