Getuigenis F.: “Ons papa is gestorven, de huisarts heeft Covid opgeschreven, zonder onderzoeken”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ivm met de overlijden van ons papa vandaag! De arts is gekomen en heeft hem niet onderzocht of zijn hartslag gecheckt! Maar op zijn overlijden papier staat natuurlijk oorzaak en covid 19 en dan de andere aandoeningen die hij had! We willen hem begraven in Marokko en hebben dus een andere arts laten komen voor een test, hij was 3 weken geleden positief getest en is na 7 dagen niet meer besmet, mogen ze zomaar op de papier covid 19 bij schrijven? Ik wil je een foto sturen van zijn overlijdensakte normaal gezien was het geheim maar we hebben de envelop opengedaan.

Ik heb zelf een zus liggen in de ziekenhuis sinds donderdag, ze is een long-patiënt, en ze hebben haar in de covid-afdeling geplaatst zonder haar te testen. Gisteren ging mijn nichtje haar mama bezoeken, omdat het een uitzondering was omdat ons papa is gestorven en ze geen afscheid heeft kunnen nemen, mocht zij bij haar zijn, dus gisteren belt ze om te vragen of ze nog eens bij haar mama mag komen en dat was geen probleem voor hun. Dus zij naar daar gegaan, zeiden ze tegen haar, ge bent gisteren al geweest, ja en ik heb gebeld en jullie zeiden dat jullie me verwachten, ja nu niet, welke excuses gaat ge morgen gebruiken zeiden ze tegen haar dat haar echtgenote is gestorven en daarbij je mama is positief, dus ze mag geen bezoek ontvangen, zei euhmm ben gisteren ook geweest. Wij ons zus gebeld en ze zei dat ze nog steeds geen test heeft gehad, gisteravond hebben ze haar getest was het negatief. Ze hebben haar dus 5 dagen op de verkeerde afdeling gehouden voor een risico patiënt! Wij gaan een klacht indienen.

Ons papa is ondertussen positief getest dus mag hij niet van de overheid van België naar Marokko, en Marokkaanse overheid laat dat wel toe. We weten dat een dode virus van 3 maanden aanwezig kan zijn. Mijn zus, long-patiënt, was ook 3 weken geleden positief getest geweest en zondag was haar test negatief, ze zei dat er niemand in de Corona-afdeling was van Corona-patiënten. Ze was helemaal alleen daar en ook nog eens onterecht . Ons papa wordt morgen hier in België begraven.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Getuigenis F.: “Ons papa is gestorven, de huisarts heeft Covid opgeschreven, zonder onderzoeken”

 • 9 december 2020 om 08:43
  Permalink

  dankjewel voor je getuigenis… wow… wat een SOEP… en heel erg dat ze zelfs voor een overleden persoon zijn laatste wens niet in vervulling laten gaan… wat een… pfff… onrecht… shame on them…

 • 9 december 2020 om 10:51
  Permalink

  Heel veel sterkte voor je hele familie met jullie verlies. Bedankt voor je moedige getuigenis. Wat een onrecht worden al die individuele families en de gehele de bevolking aangedaan. Het licht zal echter doorbreken.

 • 12 december 2020 om 11:11
  Permalink

  Veel sterkte, hopelijk komt er gauw een einde aan deze waanzin.

Reacties zijn gesloten.