Getuigenis Els Vanhollebeke: “Zelfde symptomen als symptomen van Covid”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Op 18 oktober 2019, wanneer totaal nog geen sprak was van Covid, maakte ik een wandeling en zag ik onderweg 2 “tuigjes” dicht bij elkaar hangen in de lucht vlak boven mijn hoofd, die straalden rode lichtflitsen uit.  Toen ik niet zo lang terug thuis kwam, begon ik opeens heel moe te worden, kreeg ik rillingen zodat ik mijn lichaam niet meer stil kon houden en overal spierpijn. Dacht aan een griep of zo, had ook een stressvolle periode meegemaakt en dacht eraan dat mijn immuunsysteem wel eens een flinke duw zou hebben gehad.  Aangezien dit een vrijdagavond was en mijn dokter een homeopate is en haar bezoekuren reeds voorbij waren, belde ik haar niet op voor een afspraak.  De pijnen waren op een bepaald moment wel heel hevig, hevige hoofdpijn, nekpijn en stekende pijnen over mijn hele lichaam, ook zelfs mijn tenen, voetzolen en haren deden pijn.  Zoveel pijn had ik nog nooit gehad en dacht er wel eens aan dat dit wel geen gewone griep was….ik had ook een beklemmend gevoel op mijn longen toen ik moest hoesten.  Ik had lichtjes koorts, 37,8 graden.  Op een bepaald moment dacht ik de ambulance te bellen, omdat het precies eng aanvoelde.  Toch heb ik het op één of andere manier niet gedaan.  Ben die nacht uiteindelijk in slaap gevallen en voelde me een stuk beter ‘s anderendaags, had geen koorts meer en ook de pijnen waren minder, maar was wel nog heel moe.  Ben die dag de hele zaterdag in bed gebleven.  De maandag was ik al een stuk beter, maar besliste toch om eens een afspraak te maken met mijn homeopate om eens mijn bloedwaarden te laten controleren.

Op 29 oktober 2019 heb ik een bloedafname laten doen, dus 11 dagen na de symptomen en uit dit onderzoek bleek dat de witte bloedcellen verhoogt werden, ook een ijzer en vitamine D tekort.  Mijn dokter zei me : Je lichaam is aan het vechten tegen een virus.  Heb dan ook wat voedingssupplementen gekregen.

Een paar maanden later was Covid in ons land en toen las ik een verhaal van een mevrouw die in het ziekenhuis was opgenomen met haar klachten van Covid.  Toen ik haar symptomen doornam, moest ik weer terugdenken aan die avond in oktober 2019.  En toen ik later een artikel over 5 G las, en de symptomen die daaraan gelinkt waren, moest ik ook terugdenken aan die “tuigjes”die de avond voordat ik die symptomen had boven mijn hoofd zweefden……Tot nu toe heb ik mijn verhaal met enkele mensen gedeeld, maar voel dat dit het licht mag zien en dat dit wellicht eens de oorzaak zou kunnen zijn van die Covid symptomen en niet zomaar één of ander besmettelijk virus.  Het voelt precies alsof je geëlektrocuteerd bent.  Hier zit meer achter….en wil dan ook de waarheid hierover.  Wat me ook opviel, is dat er in het najaar op die plaats waar ik gewandeld had ook veel dode vogels lagen.  Die tuigjes zijn een soort van drones.  Dat er heel veel niet klopt in het hele coronaverhaal is duidelijk, want de maatregelen zijn niet in evenredigheid met wat er werkelijk aan de hand is.

Els Vanhollebeke,
www.engelenhartje.be

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)