Getuigenis E uit M: Gezonde man met 3 tromboses na vaccinatie!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Net gesproken met een van onze beste klanten. De laatste keer dat ik haar heb gezien was ze aan het huilen in haar winkel. Ik heb later pas gehoord dat haar man in het ziekenhuis ligt met complicaties. Nu het volledige verhaal.

De man van deze super lieve collega/klant is nooit ziek geweest en heeft geen onderliggende aandoeningen. Hij heeft astrazenica gekregen en voila! 3 Tromboses! In de longen, buik en lies. Ook weer, DOOR het vaccin.
Hij is last beginnen krijgen toen zij nog op familiebezoek was in het buitenland. Gelukkig toch naar spoed gegaan en daar uren moeten wachten. Uiteindelijk geholpen en hij is er ongeveer 2 weken gebleven. Als alles goed gaat mag hij morgen naar huis. Maar momenteel krijgt hij nog continue medicatie/baxters. 

Het is zoals ze zelf zei een echt nachtmerrie. Haar familie in het buitenland, ook dokters bevriend met de familie zeggen het allemaal. Hij had nooit het vaccin moeten nemen!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis E uit M: Gezonde man met 3 tromboses na vaccinatie!

  • 8 juni 2021 om 21:01
    Permalink

    Hetzelfde is gebeurd bij onze buurman, met een slechtere afloop. Hij functioneerde totaal niet meer, ze hebben hem geintubeerd, zijn been nog geamputeerd, 3 weken later wilde ze zijn arm ook amputeren, maar toen hebben ze besloten van de machines af te zetten. De man is intussen begraven. Iedereen hier in de buurt denkt dat hij van Corona overleden is,besmet door een collega, ze begrijpen niet dat we het vaccin niet nemen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.