Getuigenis E uit E: Alweer een schadalige zet

🕒 Leestijd: 2 minuten

Beste, ik ben al meer dan 30 jaar patiënt bij mijn huisarts-homeopaat. In januari vernam ik via de nieuwsbrief Pro Homeopathia dat je mogelijk een isopaat kan nemen voor en na de vaccinatie van het Covid-vaccin, ‘om de schade te beperken’. Dit stelde mij gerust voor in geval het vaccin zou verplicht worden. In de nieuwsbief die ik gisteren ontving stond het volgende te lezen. Ik was ontzet! Eerlijk gezegd heb ik veel zin om mijn ongenoegen te uiten bij het FAGG maar na het ontslag van Sam Leendert zou een mens voor minder bang zijn… Wel wilde ik dit aan jullie kenbaar maken.

Isopaten van de Covid-vaccins

In de nieuwbrief van januari-februari publiceerde ik een artikel over de RNA-vaccins. Op blz 3 en in een ander artikel op blz 7 verwees ik naar isopaten van de bestaande Covid-19 vaccins, een handige manier om bijwerkingen van vaccins grotendeels te vermijden.

Dergelijke isopaten werden ondertussen al geproduceerd door enkele apothekers. Maar dat was zonder de farmaceutische inspectie en het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) gerekend. Al de aangemaakte producten werden in beslag genomen en de productie ervan werd verboden! Aangehaalde reden: die isopaten werden gemaakt met enkele restjes van Covid-vaccins (uiteraard) en die vaccins zijn in België allemaal eigendom van de Staat. Diefstal, dus! In feite is dit gewoon een voorwendsel om eens te meer een toepassing van de homeopathie te dwarsbomen.

Ik heb als voorzitter van Pro Homeopathia een vrij assertieve brief gestuurd aan het FAGG en kreeg daarop een onwaarschijnlijk antwoord dat de wetgeving inroept om de beslissing te rechtvaardigen. De artsen homeopaten zijn op zoek naar een alternatieve oplossing met vaccins uit buurlanden.

Als ook u verontwaardigd bent met die zoveelste beperking van onze therapeutische vrijheid, aarzel dan niet om uw mening te mailen aan het FAGG (welcome@fagg.be). Wij mogen als patiënten gerust optreden voor onze belangen! Laten we allen het FAGG onder druk zetten!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.