Getuigenis E uit Bree: Had ik dit op voorhand geweten, ik had mij nooit laten vaccineren! Nooit meer een vaccin!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn getuigenis gaat over de vorige pandemie: de mexicaanse griep.

In 2009 was ik net bevallen en was er mexicaanse griep.  Totaal onbewust heb ik mij toen laten vaccineren “zogezegd om mijn pasgeboren kind te beschermen”. De dag nadien kreeg ik uticaria/ netelroos (een allergische reactie op het vaccin). Iedere dag gedurende 6 maanden had ik allerlei reacties: rode tekeningen over heel mijn lichaam, iedere dag een andere plaats, bulten, hevige jeuk, een oog dicht en mijn lip gezwollen en ademhalingsproblemen…

Ik heb maanden cetrizine (suf makende pillen) moeten slikken om dit onder controle te houden..

Had ik dit op voorhand geweten, ik had mij nooit laten vaccineren!

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.