Getuigenis Dr. uit Ronse: “Mijn patiënten mogen zelfs niet meer naar toilet in mijn praktijk !”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn collega, een arts in de straat hier verder op, had het toilet openbaar gesteld voor zijn patiënten. Andere patiënten in de wachtzaal hebben daarop de politie gebeld die kwam en de zieke patiënt en de dokter een boete gaven van respectievelijk 250 en 750€.

Ik heb mijn eigen toilet ook uit noodzaak moeten sluiten. De mannelijke patiënten raad ik aan in het park te gaan naast de deur maar ik vind het zeker voor de vrouwelijke patiënten schrijnend. Te weten dat ik toch soms mensen met darm en blaas problemen ontvang in mijn praktijk.

Dit is schandelijk, het virus is niet besmetbaar langs deze weg !

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis Dr. uit Ronse: “Mijn patiënten mogen zelfs niet meer naar toilet in mijn praktijk !”

  • 15 december 2020 om 20:50
    Permalink

    Enfin, geef daar toch niet aan toe! Ik ben zeker dat dit ingrijpen van de politie kan aangevochten worden, die boets zijn voor samenscholingen, niet voor het laten gebruiken van een toilet door een arts. Ik hoop maar dat niet alle dokters zo gaan doen, u ziet zelf in dat het niet kan en doet er aan mee. Sorry, gedrag op basis van angst is niet goed .

Reacties zijn gesloten.