Getuigenis Dr. uit Brussel: Het is schrijnend hoeveel rechtstreeks negatieve effecten ik in mijn pratijk zie ten gevolge van tekorten aan daglicht en sociale afzondering.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Het is schrijnend hoeveel rechtstreeks negatieve effecten ik in mijn pratijk zie ten gevolge van tekorten aan daglicht en sociale afzondering. Het menselijk systeem is hier niet voor gemaakt.

Mijn studies en de wetenschap onderbouwen dit volledig. Spijtig genoeg wordt er niets mee gedaan en zie ik soms ‘extreme verbleking van het epitelium optreden’, met als gevolg,  verminderde capaciteit om vitamine D te absorberen, op te slaan, en te verwerken.

En laat dat nu net een vitamine zijn die we als een van de meeste nodig hebben om een simpel griepje als dit te verslaan.

het is een vicieuze cirkel

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis Dr. uit Brussel: Het is schrijnend hoeveel rechtstreeks negatieve effecten ik in mijn pratijk zie ten gevolge van tekorten aan daglicht en sociale afzondering.

 • 4 maart 2021 om 19:00
  Permalink

  Dus, je bedoelt dat je in de winter veel mensen ziet met bleke huid? 🤔

  Beantwoorden
 • 22 juni 2021 om 00:31
  Permalink

  ik ben zeer kritisch en zeker wat vaccins betreft. Verzorg me ook zoveel mogelijk alternatief. Maar uw getuigenis doet mijn bloed koken en door uw laatste reactie maakt u hem ook helemaal ongeloofwaardig als dokter dan nog wel. Een gewoon griepje? Serieus! Daarbij mensen werd aangeraden zoveel mogelijk buiten te komen en te sporten in open lucht. Niemand was verplicht binnen te blijven. En van sociale isolatie krijgt men geen tekort aan vitamine D. Wat een onzin uw getuigenis. Bah

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.