Getuigenis Dr.Leo Van den Bossche, huisarts: “Grootste gevaar is mondiaal experiment met experimenteel m-RNA vaccin.”

🕒 Leestijd: 3 minuten
IN HET OOG VAN DE STORM

Het wordt zeer moeilijk om te weten wat er nog klopt in de berichtgeving van de mainstream media. Op de sociale media is er een pandemie van ‘factchekers’ enerzijds en circuleren er ook cowboy verhalen anderzijds. De oncontroleerbare data van Sciensano worden dagelijks aangepast om het gewenste gedrag van mensen te sturen. De veroorzaakte massapsychose creëert een ongeziene verdeeldheid tussen mensen . Elke uitnodiging tot open debat wordt in de kiem gesmoord. Artsen en andere wetenschappers die toch opstaan, de realiteit weergeven en kritische vragen stellen worden zeer efficiënt uitgeschakeld en aan de schandpaal genageld.

Een beleid dat gebaseerd is op een onbruikbare PCR-test bij een massascreening

In een poging om tussen al de manipulerende berichten en bewuste leugens de waarheid te proberen achterhalen vallen we van de ene verbazing in de andere. De wereldwijde waanzin van een beleid dat gebaseerd is op een onbruikbare PCR-test bij een massascreening deed me de vraag stellen bij al de bekende en minder bekende virologen, infectiologen en epidemiologen , waarom men hier mee doorgaat. Ik wacht nog op antwoord ? Wetende dat er volgens de toegepaste amplificatie-cycli (tot 40X) in de klinische labo’s tot 90 % vals positieven zijn is dit dus geen criterium om de pandemie te volgen. Dan kijken we naar de hospitalisaties – deze zijn vals verhoogd door o.a. een incentive van 1600 € per dag voor iemand met een positieve –test, ook al heeft men totaal geen Covid-19 symptomen. Dus dit criterium is ook niet bruikbaar. Als ik dan collega’s van Intensive-Care hoor zeggen op het nieuws dat ze overspoeld worden en dat onze gezondheidszorg gaat crashen denk ook ik dat dit toch wel een geloofwaardig criterium moet zijn. Nu blijkt dat er genoeg bedden zijn en voldoende materiaal maar een nijpend personeelstekort dat niet meer kan worden ingevuld.

De oncontroleerbare data van Sciensano worden dagelijks aangepast om het gewenste gedrag van mensen te sturen. De veroorzaakte massapsychose creëert een ongeziene verdeeldheid tussen mensen . Elke uitnodiging tot open debat wordt in de kiem gesmoord.

In het Centre Hospitalier Régional van Verviers en het UZ-VUB woedt de Tsunami het felst. Ik besluit dd.5 november mijn diensten aan te bieden bij UZ-VUB . Ik neem contact op met de CEO. Ik ben geen intensivist – heb wel meer dan 30 jaar ervaring als generalist en heb ook gewerkt in moeilijke omstandigheden in vluchtelingen kampen. Wetende dat het verplegend personeel het grootste knelpunt is en dat deze collega’s ook de zwaarste taak hebben bied ik aan om al het werk te doen dat binnen mijn mogelijkheden ligt als arts, maar ook om verpleegkundige of logistieke taken uit te voeren zonodig . De CEO dankt me hartelijk voor mijn aanbod en besluit dit door te geven aan het diensthoofd van ICU, diensthoofd SPOED, diensthoofd Covid –afdelingen en directeur verpleging. Enkele uren later krijg ik al antwoord dat ik zeer hartelijk bedankt wordt voor mijn aanbod maar dat het allemaal wel best meevalt en dat ik op een reservelijst zal worden geplaatst !

Experimenteel m-RNA vaccin

Het grootste gevaar is niet het overspoeld geraken van ons gezondheidssysteem maar het mondiaal experiment met het experimenteel m-RNA vaccin . Hier hoort men niets over in de mainstream media. Er zijn meer dan 100 farmaceutische bedrijven in de race voor een vaccin. Het merendeel probeert dit nog op de klassieke manier maar de koplopers Pfizer, AstraZeneca, Janssen Pharmaceutica en Moderna zijn allen bezig met de productie van dit m-RNA. Waarom is dit experiment zo dreigend ? Omdat men nu met het menselijk genetisch materiaal begint te klooien en geen enkele wetenschapper zal kunnen voorspellen waar we gaan uitkomen. Wereldwijd worden al de violen gelijkgesteld. De farmaceutische bedrijven worden vrijgesteld van alle aansprakelijkheid bij gevaarlijke nevenwerkingen en ziekten op lange temijn. Men kan immers moeilijk op enkele maanden tijd de lange termijn effecten na jaren evalueren. De georchestreerde hoogdringendheid is handig om alle veiligheidsprotocols te bypassen. Verder is men ook mondiaal en Europees op alle manieren aan het lobbyen om de deze vaccinatie te verplichten. Ook dit is een open agenda.

Het grootste gevaar is niet het overspoeld geraken van ons gezondheidssysteem maar het mondiaal experiment met het experimenteel m-RNA vaccin . Hier hoort men niets over in de mainstream media.

Knoeien in ons menselijk genetisch DNA

We hebben de gigantische klimaatproblematiek en de problemen van de agricultuur. Uitputten van de aardbodem, intoxiceren van de gewassen met pesticiden, herbiciden en inselticiden. De genetisch gemanipuleerde gewassen van Monsanto, tevens ook de grootste gifleverancier van glyfosaat. We ademen ongezonde lucht in en eten vergiftigd voedsel dat is uitgeput van de noodzakelijke mineralen en vitaminen. Als het ecosysteem en onze gezondheid dan ontspoort gaan we dit oplossen door te beginnen knoeien in ons menselijk genetisch DNA. Zal dit de oplossing zijn !

Dr Leo Van den Bossche
huisarts Puurs-Sint-Amands:

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

9 gedachten over “Getuigenis Dr.Leo Van den Bossche, huisarts: “Grootste gevaar is mondiaal experiment met experimenteel m-RNA vaccin.”

 • 10 november 2020 om 09:56
  Permalink

  Dank voor deze bijdrage! Het totale plaatje wordt meer en meer duidelijk. Hoe lang zal deze maskerade worden volgehouden? Ministers (en gouverneurs en burgemeesters) regeren blijkbaar per decreet dezer dagen. Men kan ‘s avonds (zonder enige aftoetsing bij de achterban) een nieuwe regel bedenken en deze vrijwel meteen invoeren. Hoe is dit mogelijk in een parlementaire democratie? Hoe zijn deze verregaande bevoegdheden die de grondrechten van burgers straal negeren wettelijk geregeld? Waar haalt men het recht vandaan? En inmiddels maar lullen over gendergelijkheid etc.

 • 10 november 2020 om 17:02
  Permalink

  Heel interessant, ik ben vol akkoord, en wil geen verplichte (onvoldoende getest) vaccin!

  • 11 november 2020 om 16:22
   Permalink

   Bekijk dit interview waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe dit vaccin gemaakt wordt. Op de site van Oxford University is het zelfde te lezen. Iedereen met gezond verstand kan hierna zelf beslissen… voor mij (arts) in ieder geval geen vaccin.
   https://youtu.be/bOHO2Qp0GQM

   • 16 november 2020 om 12:02
    Permalink

    Link is niet goed gegaan helaas.

 • 11 november 2020 om 02:55
  Permalink

  Dit alles kadert in ” the great reset ” van het “world economic forum ” , die een vierde industriële revolutie ” wil opdringen aan de wereldbevolking… ( zonder onze mening te vragen ) . … digitaal betaalsysteem, 24/ 7 controlesysteem, vaccinatieprogramma’s en vaccinatiepaspoorten , ID2020 , CommonPass….
  Lees het artikel van Ida Auken ( world economic forum) ” welcome to 2030 , I own nothing , have no privacy , and life never has been better ! … “.
  In deze tijd van extreme censuur en propaganda, is het belangrijk om informatie in te winnen over de agenda achter de coronapandemie…

  De coronamaatregelen dienen om een virus onder controle te krijgen.
  De coronamaatregelen dienen om de mensheid onder controle te krijgen.

  De coronamaatregelen zijn een ” operante conditionering op wereldschaal ”
  ( skinner ) , een overtreding van de ” code van Neurenberg ” en de wetgeving ” foltering ” waartegen top advocaat ” Reiner Fuellmich ” ( o.a. van de VW sjoemelsoftware en Deutche bank) een rechtzaak voorbereid ” misdaden tegen de mensheid ” , en waar wereldwijd advokaten bij aansluiten.
  Ook het trachten verplicht te stellen van het vaccin is in strijd met de universele rechten van de mens, en de UNESCO bioethics and human right code …

  Relevante informatie : website ” world economic forum ” , website ” VN ” ,
  Stop world controle. com , Carine Knapen/ info ( advocaat) , viruswaanzin.be,
  Docs4opendebat.com , childrens health defence. org ( Robert f Kennedy jr) ,
  De great Barrington declaration ( 613 000 burgers en 45 500 artsen )
  Reclaimyourlives.com,

 • 11 november 2020 om 11:27
  Permalink

  Helemaal eens. Mijn hoed af voor deze arts. We worden allemaal monddood gemaakt. Waarom? En voor mij geen vaccin. Over mijn lijk.

 • 11 november 2020 om 17:03
  Permalink

  We worden inderdaad naar de vaccinhoek gedreven!En voor wat?Voor een normaal elke jaar weer terugkerend griepvirus maakt men zoveel heisa niet!Waar er per definitie veel meer doden bij vallen.Want nu steekt men werkelijk alles op Covid-19.Ook doodsoorzaken die geen bal met het virus te maken hebben komen bij de hoop.Ik zou graag eens weten hoeveel mensen er WERKELIJK overlijden aan dit virus,zonder enige andere onderliggende oorzaak waaraan ze ECHT sterven.Mensen die zelf wat onderzoeken worden verweten een alu-hoedje te zijn en worden belachelijk gemaakt tot en met.Tijd dat de mensen beginnen zelf één en ander te onderzoeken in plaats van alles aan te nemen wat de bullsh*t media en de rotte poliZIEK ons in de nek kletst!En dat heeft geen zier te maken met één of andere complottheorie maar met je nuchtere verstand te gebruiken en andere bronnen te raadplegen.We moeten ons zeer defensief opstellen inzake vaccins en andere rommel.Wie het wil,geen probleem,be my guest,maar laat de anderen dan met rust en laat iedereen zelf beslissen wat en hoe.Ik zie gelukkig dat er meer en meer artsen en specialisten niet meer met heel dit leugencircus om kunnen en naar voren treden om hun verhaal te doen.Covid-19 is van A-Z georkestreerd en heeft een onderliggende agenda.

 • 17 november 2020 om 16:59
  Permalink

  Waarschijnlijk wordt het voor velen een moeilijke beslissing om wel dan niet akkoord te gaan voor het vaccin. Persoonlijk ben ik tegen alle vaccins, ook neem ik geen griepvaccins of zelfs niet wanneer ik jaarlijks naar India vlieg. Maar omwille van mijn 82 jaar wordt er nu al op mij ingewerkt om akkoord te gaan met deze voorzorgsmaatregel tegen de Covid-19. Bij het lezen van dit artikel kan ik gemakkelijker weigeren voet bij stuk houden. Waarvoor mijn dank.

Reacties zijn gesloten.