Getuigenis: Door hersenbloeding ademnood

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In 1997 heb ik een massieve hersenbloeding ervaren. Oorzaak? Een AVM, wat blijkt ontstaan te zijn na het slikken van medicatie om mij langer op te houden in de baarmoeder. Die medicatie is al van de markt gehaald.

In 2013 heb ik nog een hersenbloeding ervaren en daardoor heb ik irritatie over gans mijn lijf. Ook heb ik ademnood. En ben ik ook nog heel erg moe. Ik neem soms de bus aangezien ik niet mag rijden in auto. In de bus ben ik al uitgescholden geworden als ik even mijn masker niet op heb.

Ik vind het super erg dat een dokter me alleen een adviesbrief kan meegeven en me alleen een log masker kan aanbieden. Zo’n masker helpt me absoluut niet.

Kan iemand mij helpen?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis: Door hersenbloeding ademnood

  • 3 januari 2021 om 20:57
    Permalink

    Ik zal uw verhaal delen…beste voor u dank u om uw verhaal te delen…Er is iets verkeerd aan de gang en als mensen moeten we tegen dit onrecht vechten. Een warme knuffel en probeer ook wat rust te vinden door op jezelf wat te mediteren…Je denken is belangrijk, probeer je te visualiseren wat je hartje begeert, laat je hart rusten…Mvg, MinaSan.

  • 3 januari 2021 om 22:16
    Permalink

    Maak gebruik van het recht van vrijstelling van het mondmasker om medische redenen. Als je arts het niet wil geven probeer je een ander. Er zijn er heel zeker die het gemakkelijk geven. Succes

Reacties zijn gesloten.