Getuigenis Dokter uit Antwerpen: “Het aantal zelfmoorden is dramatisch gestegen”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Naast het gebrek aan wetenschappelijke ondersteuning om de maatregelen te rechtvaardigen, vertikt men het een balans te maken waarbij de gevolgen van de maatregelen worden afgewogen tegen de zogenaamde voordelen.

In mijn praktijk zie ik dagelijks mensen die depressief zijn door de maatregelen. Elke positieve noot in hun leven werd hen ontnomen, alles wat ze graag deden om hun stress te verminderen of om gewoon het leven aangenaam te maken, is vanaf nu verboden, zonder einddatum, dus zonder hoop.

Het aantal zelfmoorden is dramatisch gestegen (veel zelfmoorden worden geklasseerd door de politie en het gerecht om de familie een beetje te sparen; dit vertellen mij patiënten zelf die bij de verkeerspolitie werken!).

Daarnaast ontstaat er een angstneurose bij velen, zeker bij kinderen. Zij vrezen dat iedereen hen kan besmetten met een dodelijk virus (welk dodelijk virus?). Zij zijn bang voor iedereen zonder masker (vroeger waren wij bang van mensen die wél gemaskerd waren!!).

Ook verslavingen, geweld, e.d.m. nemen dagdagelijks toe. Inderdaad, de psychiaters gaan hoogtijden tegemoet.

Ik hoor nu ook meer en meer verhalen van mensen die hun operaties uitgesteld zien, bij wie de consultaties bij een specialist afgezegd worden, of die door de specialist onderzocht worden vanop twee meter (!!). Ik had een patiënte die ik dringend naar de cardioloog stuurde voor ernstige hartritmestoornissen en die terugbelde om te zeggen dat drie (!) cardiologen weigerden haar te ontvangen.

Mensen klagen ook omdat hen zelfs het recht ontnomen wordt zelf te bepalen of zij bereid zijn het risico te lopen om hun kleinkinderen te zien en te knuffelen. Zij zeggen dat het leven voor hen zinloos is als zij geen contact mogen hebben met hun beperkte familie.

Maar neen, zij zijn de gevangenen van enkele geflipte virologen en enkele kruiperige, hersenloze politici.

Ik kan nog lang doorgaan, maar deze zaken wilde ik alvast even kwijt.

Naam en adres gekend.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Getuigenis Dokter uit Antwerpen: “Het aantal zelfmoorden is dramatisch gestegen”

 • 13 november 2020 om 15:43
  Permalink

  Ik vraag mij af hoeveel artsen zich hun eed van Hypocrates die ze hebben afgelegd nog herinneren en deze willen uitoefenen. Een arts moet zich informeren en niet angstig wegkijken. Hij of zij moet doen wat het beste is voor zijn/haar patiënt. Het is absoluut niet bewezen dat de covidvaccins en de lockdowns goed zijn voor de patiënt en dus is een dokter verplicht om zijn/haar patiënt te beschermen en voor hen op te komen. Doorbreek die angst en kom dus op voor ons, dokters!

 • 14 november 2020 om 03:03
  Permalink

  Ik kan als kleuteronderwijzeres bevestigen dat de gevolgen van mondmaskers voor kinderen rampzalig zijn. Ik ben geschokt dat directies en andere leerkrachten alles dat ze in de opleiding leerden ‘vergeten’ zijn. Want kinderen een leerkracht geven met een mondmasker is emotionele mishandeling. Alle directies en leerkrachten die hier niet tegenop komen moesten zich schamen. Toen ik dit aangaf bij de onderwijsvakbonden, werd volgehouden dat dit is wat leerkrachten zelf zouden willen, terwijl dat totaal niet het geval is. Het laatste wat wij willen is dat er zelfs ouders opgepakt worden aan de schoolpoort omdat ze geen masker dragen. Het is alle waanzin voorbij en zoiets kan je zelfs geen onderwijs meer noemen. Je krijgt het idee dat ze alles met opzet kapot maken, zelfs de kinderen.

 • 16 november 2020 om 01:37
  Permalink

  Volledig akkoord! Maar ik ben zo verbaasd als ouder dat zoveel directeurs en leerkrachten zo gemakkelijk de rol van controleurs op zich namen! Veel van hen zijn zo ijverig in het controleren van het correct dragen van de maskers door de arme kinderen. Wat is er met hen gebeurd???

  • 16 november 2020 om 16:46
   Permalink

   Wist u dan niet dat er een overaantal aan gefrustreerden tewerkgesteld zijn in het onderwijs? Laat dit je dan gezegd zijn door iemand met ruime ervaring op het domein. Alleen volgzame schapen, onverschilligen en machtswellustelingen houden het er zonder depressie of burn out uit tot hun pensioen. En wees vooral op je hoede voor schooldirecties. Het zijn vaak de meest gefrustreerden die sheriff beginnen spelen en menen dat “hun” personeel “hun” ondergeschikten zijn (of erger nog: hun leerlingetjes). Enfin, zo’n beetje als Pieter De Crem en gouverneur De Caluwé die sinds de Covid-crisis buitensporige totalitaire trekjes zijn gaan vertonen.

 • 1 december 2020 om 16:32
  Permalink

  Maak er een gruwelfilm van en niemand zal ooit kunnen geloven dat dit eens wekelijkheid was.

Reacties zijn gesloten.