Getuigenis D uit Stekene: Mijn broer is na vaccinatie overleden. Verschillende kennissen ook met schade

🕒 Leestijd: 3 minuten

Besten,

Wat zijn de kranten nog waard?  Geven zij nog neutrale informatie?  Absoluut niet. Er worden feiten aangehaald uit Californië van een familie die geen vaccin wilde en allebei stierven aan Covid-19.  Ook in Ierland hebben ze iemand gevonden die ongevaccineerd op 35 jarige leeftijd is gestorven.

Dat krijgt de burger elke dag op zijn bord, maar er komt geen enkel voorval van vaccinschade aan het daglicht.  Ik spreek jammer genoeg uit ervaring.  Mijn broer is een maand geleden overleden aan een uit het niets komende algemene en totale orgaanontsteking en dat twee maand na vaccinatie.  Omdat ik mij in deze crisis heb verdiept en in verbinding heb gesteld met specialisten, had ik al snel documentatie hierover uit een dossier over de vaccins van januari 2021.  Alles staat daar in vette letters duidelijk beschreven, dat dit aan veel mensen zeer zware schade kon berokkenen en zelfs met de dood tot gevolg.  Mijn broer had last van een darmonsteking en twee dagen na doktersbezoek voelde hij zich echt niet lekker ondanks de medicatie die geen vat op hem bleek te hebben.  Hij is in “slaap” gevallen in bed, maar eigenlijk is hij in coma gevallen.  Hij had net zoals ik en mijn vriendin een voorgeschiedenis van auto-immuun ziekte.  Hij had al jaren psoriasis.  De analyses van de 3 verschillende dokters in het Middelheim ziekenhuis bleken geen enkele connectie te hebben met elkaar.  De dokter die ik persoonlijk sprak de dag, dat hij stierf,  sprak zichzelf tegen aan het einde van het gesprek.  Ze wisten geen van de drie wat dit had veroorzaakt.  Toch wisten ze, dat hij zijn glaasje porto en zijn duveltje lustte en al snel werd alles gestuurd in de richting van levercyrose.  Zij wisten niet dat ik via leden van de GEES ( de eerste en weerbarstige crisiscel van Covid-19) in contact was met medici die dit eerder hadden gezien.  Het ging uiteindelijk zover na mijn vervelende vragen, die waren ingegeven door een professor uit het meest vermaarde ziekenhuis van Brussel, dat dokter drie over de erfenis begon te praten.  Kortom deze algehele orgaanontsteking wordt volgens deze professor als een  uit het niets komende doodsoorzaak na vaccinatie. Bovendien was mijn broer niet alleen.

Toen mijn beste vriend het verlies van mij broer hoorde, belde hij me op en vertelde, dat zijn moeder een maand eerder 4 dagen na vaccinatie aan algehele orgaanontsteking is gestorven.  Zij was wel bejaard, maar speelde 4 dagen daarvoor nog golf.  Ook zij had een auto-immuun voorgeschiedenis ; reuma.

Maar erger nog , die zelfde vriend is gevallen met zijn fiets en heeft op dat moment een “toeval” gehad volgens de spoedartsen. Het is moeilijk om hier een duidelijke connectie te leggen, maar volgens de top neuroloog die hem mee volgt kan een heropleving van epilepsie na vaccinatie hier de oorzaak van zijn.  er werden geen sporen van hersenschade door de val gevonden, maar hij lag 4 dagen in coma en is nog steeds niet in staat om te werken en autonoom te leven na een maand.  Deze situatie is in dat dossier van “docs4opendebate” ook duidelijk te lezen.  Ook meldt de Nederlandse pers geen alleenstaande gevallen hierover.  Er wordt daar zelfs aangeraden bij epilepsie voorgeschiedenis eerst een dokter te raadplegen.

Een ander kennis heeft 2 vriendinnen die al meer dan 2 maand niet normaal kunnen functioneren na vaccinatie , enerzijds na epilepsie aanvallen en anderzijds door CVS.

Op aanraden van de professoren, waarmee ik in contact mee ben, wacht ik , ofwel op een besmetting ofwel het Novavax vaccin, dat volgens hen minder risico omvat, om niet uit de maatschappij gesloten te worden door de politici, die de redders van onze samenleving willen zijn ten koste van alles.

Ik vermeld geen namen van dokters en professoren om hun professionele carrière niet in het gedrang te brengen, want de orde van geneesheren met de farma lobby zijn oppermachtig om iemand met inzicht belachelijk te maken in geen tijd.

Ikzelf was gereduceerd 15 jaar geleden tot een invalide door reumatoïde artritis in de ergste graad en wil geen “jump in the dark” om terug in die situatie te eindigen of op het kerkhof, zoals mijn broer.

Ik ken heel wat mensen boven de 50 die covid hadden zonder enige gevolgen.  In de media zijn er ook andere die het niet gehaald hebben, maar dat zijn er zeker veel minder en ik weet dan mijn broer , vriend , de moeder van mijn vriend , en die vele anderen die onder andere diagonses in het ziekenhuis liggen of lagen geen covid hadden.

Het is ons leven en ons  lichaam en wij moeten daar zelf in kunnen beslissen hoe om te gaan met dit virus.

Didier

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis D uit Stekene: Mijn broer is na vaccinatie overleden. Verschillende kennissen ook met schade

 • 4 september 2021 om 20:07
  Permalink

  Ik zei het al vaak en ik blijf herhalen.
  Onderliggende problemen maken covid 19 dodelijk.
  Onderliggende problemen maken de corona vaccin even dodelijk.
  Het wordt nogmaals bevestigd.
  Als de overheid zegt, spring onder een trein, ga je dan springen?
  ik denk het niet.
  Ik heb iedereen om me heen gewaarschuwd, maar gehoor? Ho maar he.
  De regering wil het dus het moet. Punt andere regel.
  En als het fout gaat komen janken.

  Beantwoorden
 • 6 september 2021 om 21:11
  Permalink

  Beste mensen,

  Er wordt door Sciensano met cijfers en grafieken gefraudeerd op grote schaal. Het is niet moeilijk om een grafiek te maken die een zogezegde “golf” toont. Al een heel jaar wordt de grafiek van de besmettingen vervalst door het weglaten van de echte golf van overlijdens van 85 plussers in 2020. Wat we nu zien is amper een rimpeltje op het water en dat gaan ze in de herfst de 4de golf noemen om de mensen nog banger te maken en nog meer vaccins te laten innemen. De huidige grafiek van Sciensano vertoont nooit meer de echte piek van maart 2020. Als je die niet van het papier zou afknippen heb je geen reden meer op te praten.

  Heeft er al iemand de oprichtingsacte van Sciensano doorgenomen? Ik wel. Er zijn ongeveer 50 partners in dit overheidscontrole organisme van onze “gezondheid”. Bijna allemaal farma bedrijven. De akte bestaat ongeveer over 10 pagina’s hoe het bestuur wordt samengesteld en heel de bla bla bla. Er zijn echter maar een 7- tal zinnen over de financiering en de controle of “niet-controle” ervan. Het gaat om werkingsgeld van de overheid, bijdragen van de overheid via geïnde boetes en vooral over annonieme donaties nationaal en internationaal , annonieme schenkingen van privé-personen en bedrijven… zonder enige beperking … geen controle. Laten we eens proberen op onze bankrekening een schenking … annonieme schenking te laten storten? Het zal niet lang duren of de fiscus staat te zwaaien met een boete en procedure..

  Maar dat ter zijde !
  Het gaat om onze eigen gezondheid. Ongeveer 30 % van de bevolking heeft al of niet bewust een auto-immunitietziekte. Deze mensen riskeren in een tijdspanne na de vaccinatie in een exponentiële aanval van hun aandoening terecht te komen. Dat was het geval van mijn overleden broer. Eén op honderd heeft ooit te maken gehad met een aanval van epilepsie. Deze mensen riskeren een kollossale aanval op hun hersenen door een zware opstoot van deze ziekte, zelfs al zijn ze er al enkele decenia van verlost. En er zijn nog ziekten die heel hard terug zullen slaan na vaccinatie.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.