Getuigenis D: Mijn oudjes gaan dood aan het AZ vaccin

🕒 Leestijd: 2 minuten

Ik ben Davy , en ik heb familie in Stekene wonen, betreffende meter , en Peter, Meter 87 jaar en Peter 89 jaar , onlangs hadden beide na enige twijfel toch voor het Astra zenica Vaccine gekozen , ook al had ik hen vrij van keuze gesteld om toch een aantal informatie aan te bieden wat de neven effecten van zijn , los van hun eigen keuze heb ik deze vrijblijvend toegelicht , deze mensen krijgen elke dag bezoek van huisverplegers en waarschijnlijk hebben zij beetje op hen ingepraat het toch maar te doen , nu afgelopen maar hadden ze hun 1 ste Vaccine toegediend gekregen, nu moet ik zeggen dat men Peter al last had van lichte dementie, en heeft in het verleden een pacemaker voor een hart laten inplanten om gezondheids redenen , nu 1 maand geleden had ik hem nog samen gezien en zag ik dat men pee pee, zwaar op achteruit aan het gaan was , hij sprak van heftige hoofd pijn en evenwichts verlies , en pijn aan de borst streek, hij wist ons te zeggen dat het niet lang meer zou duren , dat hij met andere woorden het al voelde aankomen , en was afgelopen woensdag middag thuis overleden , volgens mijn meter haar beschrijving was op een gegeven moment een ogen aan het weg draaien , hapte hij naar adem , en was zich niet meer bewust van zijn omgeving , nu met geluk woont er in de straat een arts , en was hij langsgekomen en zei ze dat er niks meer aan te doen was dat ze morfine moesten geven en slaapmiddel om hem zacht te laten gaan , geen autopsie niks , volgens hen was zijn lichaam op , naar mijn gevoel alleen maar versterkt door het vacinne , dus mijn pee pee is heen gegaan , en hoop ik dat men meter het vol kan houden , ik had haar nogmaals gewaarschuwd en ze was er van overtuigd de 2 de spuit niet te nemen , maar heb er schrik voor dat ze toch weer gehersenspoeld zou worden door de verpleegsters , sta daarom beetje machteloos , ik respecteer haar keuze , maar de verpleegsters doen zullen dat helaas niet. Mijn meter is woon achtig in de kwakkel straat te stekene .

Alvast dank dat ik mijn verhaal kwijt kan via deze website .

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht + dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.