Getuigenis C uit Schilde: Hoe kan het dat huisartsen enkel een test uitvoeren, maar hun patiënten NIET helpen?

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Zelf hoog-risico contact gehad en positief getest. Aan huisarts gevraagd om medicatie ter ondersteuning, maar deze kon niets geven. Hoe kan het dat huisartsen enkel een test uitvoeren, maar hun patiënten NIET helpen. Ziek thuis maar uit, zonder méér! Waar is de doktersethiek ? Als acupuncturist weet ik gelukkig wat me kan ondersteunen, maar wat met alle patiënten die thuis maar moeten uitzieken, zonder enige hulp.

Wat geven ze dan aan patiënten die uiteindelijk na het thuis uitzieken in het ziekenhuis belanden? Ik vraag me af of men beseft dat patiënten misschien beter thuis medicatie zouden kunnen nemen om niet in het ziekenhuis te belanden.

Ik ben geen arts, maar ik wil met deze mijn bezorgdheid uiten.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.