Getuigenis C uit Heusden: Mijn zoon sterft na een PCR test. Deze maatregelen moeten stoppen.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

ik ben een verpleegkundige en stel mij grote vragen bij de volgende gebeurtenis na een PCR test.

Mijn 24j zoon werkte als zorgverlener in een WZC als jobstudente. Hij moest  in november een PCR test ondergaan omdat er één van de bewoners positief testte, en bij het buiten komen na de test heeft mijn zoon een niet duidelijke epilepsieaanval gehad met als gevolg een hoofdwonde, hersenschudding, maar zonder alle symptomen die daarmee gepaard gaan.

Echter een maand later op 22 december overlijd hij plots en onverwacht zonder een duidelijk aanwijsbaar reden, geen direct lichamelijk letsel en bloedafname was in orde. dus oorzaak onbekend.

Ik blijf met een sterk onaangenaam intuïtief gevoel achter dat deze test de oorzaak van zijn overlijden kan geweest zijn.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Getuigenis C uit Heusden: Mijn zoon sterft na een PCR test. Deze maatregelen moeten stoppen.

 • 1 maart 2021 om 08:03
  Permalink

  ik heb er ook een heel onaangenaam gevoel erbij, een kennis net hetzelfde ,alles is in orde en toch gaat zijn gezondheid van kwaad naar erger en spijts alle onderzoeken niks gevonden. Ook pcr test ondergaan.Nog kennissen, een jonkvrouwke van 23 longen aangetast, anderen vallen zomaar pardoes neer.

  Beantwoorden
 • 1 maart 2021 om 12:40
  Permalink

  ik heb me 1 keer laten testen, dat was de eerste, en meteen de laatste keer.
  Het heeft geen enkele zin, en is puur bedriegerij, met alle gevolgen vandien.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.