Getuigenis: Blijvende hoge bloeddruk na vaccinatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Na 1ste vaccin Pfizer in juni 2021 leek ik geen hinder te hebben. Ik had sindsdien wel continu hoofdpijn, gezwollen benen, veranderingen in menstruatiecyclus, etc maar legde het verband niet.

Na het 2de vaccin Pfizer direct erna geen hinder (dacht ik), maar 2 weken later: maag-en darmproblemen die bleven aanhouden, spiermassa die afnam (ik ben sportief), plotse gewichtstoename met meer dan 5kg (ik ben slank en eet gezond), continu blokkade nek en rug, permanent zware hoofdpijn, gezwollen benen en buik (leek opeens wel 3 maand zwanger), zwaar pijnlijk gezwel onder rechteroksel (zijde langs waar ik vaccin had gekregen), zware vermoeidheid, onregelmatige menstruatiecyclus (was normaal altijd stipt), concentratiestoornissen,…

Dus naar huisarts die mijn bloeddruk nam en dit tot 3 keer toe omdat deze het niet kon geloven. Ik heb normaal een zeer lage bloeddruk. Nu had ik bloeddruk onderdruk 11 à 12 en bovendruk 18. Na veel testen op uitsluitingsprincipe gestoten…volgens testen heb je niks en ben je perfect in orde. “Neem maar pilleke tegen hoge bloeddruk”….na maand medicatie bloeddruk nog niet gezakt. Nieuwe medicatie hielp ook niet.

Kortom, ik loop nog steeds rond met veel te hoge bloeddruk…aangezien medicatie niet werkt, ben ik er mee gestopt. Bij artsen loop ik op een muur. 1 arts legde direct alle verbanden met het coronavaccin, maar liet weten dat het moet slijten.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis: Blijvende hoge bloeddruk na vaccinatie

  • 25 januari 2022 om 15:08
    Permalink

    Ik ben een vrouw van in de 20jaar. Na mijn 2de vaccinatie van moderna heb ik een week later enorme hartsteken gehad. Dit is gelukkig na 1 nacht verdwenen maar heb daardoor de schrik van mijn leven opgedaan. Ik heb onderzoeken laten doen om te kijken of ik geen een of andere hartafwijking had. Gelukkig was alles “inorde” buiten dak ik soms extra hartslagen heb. Dit had ik hiervoor allemaal niet. sinds die dag van de steken heb ik ook vaak paniekaanvallen en zit ik er mentaal geregeld doorheen door de angst. Ze moedige iedereen aan om vaccins te late zetten maar je moet maar eens de persoon zijn wiens leven verandert door een vaccin dat je hoort te beschermen. Spijtig genoeg worden we half gedwongen om zo een spuit te zetten maar wat ik kan zeggen is dat ik de booster niet neem. Liever minder vrijheid dan mijn leven kwijt zijn.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 + zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.