Getuigenis B.T. uit N: bijwerkingen vaccin

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Op 13 juli kreeg ik mijn 2de vaccin en 2 dagen later begonnen zich blaren en bloedvlekjes op mijn linkervoet te vertonen. Dat ging van 20 naar 100 naar duizenden kleine blaasjes die groter werden en opengingen over mijn ganse lichaam. Heb in het begin antibioticazalf en cortisonen zalf en anti-schimmelzalf voorgeschreven gekregen, nadien antihistaminicum omdat niets hielp.

Dit hielp ook niet. Nadien Medrol 32 mg voorgeschreven door prof.dermatologie en de situatie stabiliseerde en begon na 5 dagen te verbeteren. In totaal 3 maanden verzorging nodig gehad, waarvan de eerste 10 weken 2 uur per dag. Nu is alles onder controle.

Ik heb blaren gehad tot in mijn mond en ben bang dat ik er ín mijn lichaam misschien ook had, dat weet niemand. Ik heb er nachtmerries van en ben heel depressief geweest.

B. Titania

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 + 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.