Getuigenis N.D. uit A: bijna nooit ziek geweest, tot mijn 1ste Pfizer vaccin

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Bijna nooit ziek geweest, tot mijn 1ste Pfizer vaccin.

Ik wou mij eerst niet laten vaccineren met een vaccin die nog niet goedgekeurd is.

Daar ik hartproblemen heb, wou ik toch even raad vragen aan mijn huisarts. Deze was voor vaccinatie en maakte mij zelfs bang. Daardoor heb ik dan toch beslist om mij te laten vaccineren.

Nu heel veel spijt.

Een aantal dagen na mijn 1ste Pfizer, is bij mij de miserie begonnen. Vier weken tintelingen en geen gevoel meer in mijn handen tot mijn ellenbogen, hoge bloeddruk en had altijd een lage bloeddruk,  koortsblazen, neusholteontsteking, 12 dagen mijn stem kwijt en nadien chronische sinusitis waar ik niet van af geraak + een geïsoleerde sluier naast mijn hypofyse die gelukkig nu verdwenen is, wel na 3 kuren antibiotica. Heb ook een CT scan en MRI moeten laten doen. Ook voelt mijn lichaam altijd stram aan. Volgens mijn huisarts en neus, keel, oorspecialist, kan dit niet van het vaccin zijn! Maar het is wel vanaf dan begonnen de miserie. 

Voor mij geen 2de prik meer,  veel te veel angst nu. Ik ben ook veranderd van huisarts. Was het ook beu om telkens als ik bij deze huisarts op consultatie moest een PCR test nodig had.  Die telkens dan ook negatief was.

N.D.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.