Getuigenis B uit R: Mijn vader kreeg na zijn 1e vaccin zware longontsteking

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Mijn Pa liet zich voor een paar weken, ondanks mijn herhaaldelijk op ‘m inpraten, door zijn hartspecialist overhalen zich te laten injecteren.

Verleden week maandag belde Pa mijn nicht-verpleegster met de klachten “pijn in de borst en trekt naar linker schouder”. Bloeddruk bleek te laag… Nicht belt de Ambulance, MUG kwam begrijpelijk mee.

Na een paar dagen ziekenhuis zei men dat hij “een ontsteking” had. Schoonzus-verpleegster, de Ma van de Nicht, zei:” Ik durf een verborgen longontsteking vermoeden, net zoals de -tig gevallen bij ons in ‘t Rusthuis…”. Pa aan de antibiotica. Vrijdag 14/5 jl. evtl naar huis.

Antibiotica “sloeg niet aan”. Sterkere Antibiotica. Nicht-verpleegster vroeg een paar maal wat voor ontsteking het nu precies was, maar daar kwam geen duidelijk antwoord op. Nicht werd nerveus, schoonzus ook.

Vandaag gaat het weer beter met Pa. En het “Rond de pot draaien” van het ziekenhuispersoneel, zowel verpleging als artsen, is door nicht doorprikt, en Pa heeft idd EEN LONGONTSTEKING.

Tweede injectie is geannuleerd.

Hopelijk nu, als alles goed gaat, komt Pa eind van de week naar huis. 👍

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis B uit R: Mijn vader kreeg na zijn 1e vaccin zware longontsteking

 • 19 mei 2021 om 15:38
  Permalink

  Verontrustende getuigenis.
  Maar helaas laten mensen zich heel gewillig vaccineren, alsof het een godsgeschenk is.
  Ik heb al heel veel info doorgestuurd, naar verschillende mensen, maar…….. of te wel lezen ze het niet, of ze geloven het niet, of ze hebben al een eigen mening, die op niks gefundeerd is.
  Ik heb recent geleerd, soms help je mensen, door te stoppen met helpen, en je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.