Getuigenis B uit Oostende: “Maatregelen moeten stoppen en waar is de eed van hippocratis?”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Op 27 maart 20, zou er een 2de heup infiltratie op mijn worden uitgevoerd, deze werd uitgesteld…lockdown. In augustus opgebeld naar kliniek (oostende) om te vragen voor een infiltratie,was mogelijk maar moest eerst een test doen, die ik weiger.

Op 28 juni een auto ongeval, (wiplasch en rug) heb ook niet willen met de ambulance naar kliniek gaan daar ik de test weiger , dan op afspraak naar de neuroloog, ook weer geweigerd om een infiltratie uit te voeren, daar ik geen test wil ondergaan, en nog altijd tot op heden.wou .mij verder niet helpen

Op 20 april 20 was er afspraak bij stomatologie (ontsteking van tand inplantaat) in kliniek (kortrijk), weer hetzelfde ..test en geen verder opvolging, tot op heden.

Het is een schande dat mensen niet worden geholpen, en aan hun lot worden over gelaten.

Mijn getuigenis mag op de website staan zonder mijn naam en gegevens erbij.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)