Getuigenis apotheker: “Waarom ontbreekt eerstelijns behandeling van covid-19 volledig ?!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Hallo.

Ik wil even deze relatief recente publicatie met jullie delen van inhalatie budesonide als eerste behandelingsmethode.

Ik begrijp echt niet waarom de eerstelijns en vroege behandeling van covid-19 volledig ontbreekt? Er is intussen toch genoeg bewijskracht dat vellige, goedkope medicatie tegen covid (budesonide, ivermectine, HQC, dexamethasone) die vroeg ingesteld wordt (<5d na symptomen) de druk op de ziekenhuizen kan verminderen en het resultaat voor de patiënt kan verbeteren (minder risico hospitalisatie, IC, beademing, overlijden)?

Ik begrijp er niets meer van!

Het wordt me steeds duidelijker dat het hier niet om de mensen gaat maar enkel om het doorvoeren van een ‘controlestaat’ met vaccinpaspoorten, lockdowns en stomme regels zoals mondmaskers, testing, quarantaines etc! Dit moet stoppen!

Ik maak me al langer zorgen en snap al vanaf dag 1 dat dit wanbeleid niet ontstond als reactie op een virus. En waar is de preventie met vit D, vit C en zink? Daar heeft iedereen toch baat bij? Waarom gewoon niet proberen? Het is toch goedkoop en kosten-besparend, is het niet voor covid dan gewoon omwille van andere gezondheidsvoordelen om de druk op gezondheidszorg te verlagen.

Waar stopt dit?

Door dit wanbeleid sterven niet enkel mensen omwille van collaterale schade maar ook nog door het verbieden/censureren van levensbelangrijke informatie en behandelingen aan de burger. Want artsen die niet de protocollen volgen worden verklikt of geschorst.

Iedereen, artsen inbegrepen, worden angstig gehouden en bedrogen/belogen.

Kunnen we vanuit medisch standpunt op basis van de getuigenissen van artsen die mensen behandelden en alle wetenschappelijke publicaties geen proces aanspannen “tegen het verhinderen van het behandelen van zieke patiënten”?

Een apotheker

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis apotheker: “Waarom ontbreekt eerstelijns behandeling van covid-19 volledig ?!

  • 12 januari 2022 om 17:46
    Permalink

    De reden is omdat anders deze hele experimentele immuno-gen-therapie illegaal is omdat het onder een emergency use authorisatie op de markt is gekomen omdat er zogenaamd geen eerstelijnsmedicatie zou zijn. Maar we wisten al snel dat deze er weldegelijk was. Ik denk dat het misdaden tegen de mensheid zouden kunnen zijn.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.