Getuigenis apotheker: ik heb de antivax beweging altijd beetje minachtend bekeken tot ik het onderzocht

🕒 Leestijd: 2 minuten

Bericht van een wakkere Apotheker:

Ik ben opgeleid als apotheker. In die studie leerde ik ook dat vaccins veilig zijn. En ook, welke hordes veiligheidsmaatregelen er genomen moeten worden, om te zorgen dat geneesmiddelen in het algemeen veilig gebruikt kunnen worden. Want au fond heb je het over vergif.

Ik heb de antivax beweging altijd een beetje minachtend bekeken vanuit mijn vakkundige kennis. Tot ik ging kijken waarop zij hun geluid eigenlijk baseren en toen ben ik me kapot geschrokken.

Alle veiligheidsmaatregelen die in de gewone geneesmiddelenindustrie gelden, worden in de vaccinatie industrie met voeten getreden. Het lijkt wel een aparte wereld. Middelen worden slecht of niet onderzocht. Bijwerkingen worden geruisloos verzwegen. De patient wordt hier niet over geïnformeerd; alles wordt bedekt met een deken van gevaar als je het niet gebruikt.

Als je weet hoeveel er al mis gaat bij gewone middelen waar uitermate zorgvuldige procedures worden gebruikt.

En bij vaccins, het direct inspuiten van giftige stoffen in het lichaam, daarbij alle lichaamseigen verdedigingsmechanismen omzeilend; bij zon heftige ingreep laat men alle veiligheid los. Het is vergelijkbaar met een auto waar je de remmen af bezuinigt, de voorruit mag goedkoper maken en het risico op barsten neem je op de koop toe, de uitlaatgassen lekken de auto in, waardoor de bestuurder dagenlang soms wekenlang of voorgoed bedwelmd achter het stuur zit.Even als voorbeeld. Op dit moment – as we speak – is de Nederlandse overheid bezig miljoenen schikking uit te betalen aan mensen die aan hun vaccinatie narcolepsie hebben overgehouden. Dat is een ziekte waarbij je in slaap valt (sic) op ieder moment van de dag. deze mensen kunnen geen normaal leven meer leiden. Op de weg zijn zij een gevaar. Ze kunnen geen werk doen. Ze kunnen niet voor een kind zorgen. Hun leven is verwoest. Dit is vanwege een vaccinatie tegen een ziekte waarvan de kans zeer gering is en de impact nog kleiner.

Er is big big big money te verdienen in deze branche. Astra Zeneca, die op dit moment de miljoenen van belastinggeld opstrijkt , heeft een lange staat van dienst met malafide praktijken. Dus nog zonder dat je ook maar iets weet over dit specifieke vaccin, weet je al heel veel over de context waarin het wordt geproduceerd: modderig, onzorgvuldig, slordig met zicht op enorme winst. Pak daarbij de malafide manieren om de andere geneesmiddelen voor deze ziekte uit beeld te houden, met geweld, valsheid in geschrifte. Wat voor voedingsbodem is dit voor een inenting voor de volledige bevolking en op welke waardigheid is de hoop gevestigd dat dit de ENIGE manier is om gezond te blijven?

Daarbij overtreedt de minister ook nog – in tweevoud – de wet op de geneesmiddelenvoorziening dat je geen reclame mag maken voor niet bewezen werkzame middelen en ook niet voor middelen die alleen op recept mogen worden voorgeschreven. De vraag die je je ook kunt stellen, als jij wordt gevaccineerd en je loopt irreversibele schade op, ga je dan schadevergoeding aanvragen? En ga je een behandeling accepteren door de zelfde kongsi die de schade heeft veroorzaakt? En moet de belastingbetaler dan voor jouw schade opdraaien, omdat jij zo nodig je niet wilde verdiepen in wat er in die modderpoel die vaccinatie heet speelt?

Enfin, ik ben t wel helemaal met je eens dat ieder zelf moet beslissen. Maar wel op basis van informatie en die wordt op dit moment geheim gehouden, verboden, weggehoond, en vervalst.’Fb post : Yvonne Freespirit

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “Getuigenis apotheker: ik heb de antivax beweging altijd beetje minachtend bekeken tot ik het onderzocht

 • 11 mei 2021 om 15:09
  Permalink

  Astrazeveria’s vaccin is eigenlijk ontwikkeld door een groep die het Jenner Institute heet. Jenner Institute genaamd naar ene Edward Jenner, 19de eeuws medicus. Wat bijna nooit wordt vermeld, is dat deze Jenner een eugenicist was. Zo waren er in zijn tijd wel meer. Het zal misschien verbazen maar eugenetica is geen uitvinding van de nazis. Rockefeller was een van de grote sponsors van het duitse eugenetica instituut van nationaal socialistisch duitsland trouwens.
  Eugenetica=rasverbetering, zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica
  Enkele van de betrokkenen bij het Jenner institute maakten vroeger deel uit van de Galton Institute. Die staken hun agenda niet onder stoelen of banken. https://en.wikipedia.org/wiki/Galton_Institute

  Het wordt maar eens tijd dat mensen zich en elkaar hier wat meer rond informeren. Het gaat tenslotte over je voortbestaan en dat van je nakomelingen…

  Beantwoorden
 • 24 mei 2021 om 16:53
  Permalink

  Ik weet niet of eugenetica hier iets bij te zien heeft, want er worden eersr virussen ontwikkeld, om vervolgens te bestuderen hoe hun vaccin er mee omgaan.
  Misschien heeft het eerder te maken met testen welk biowapen er nuttig is in de toekomst.
  Als bvb de proeven van dr Mengele, mensen in ijsputten gooien en kijken hoe lang ze blijven leven was toen ook een test om de Russen te bekampen tot in Siberie via loopgrachten.

  Beantwoorden
  • 26 mei 2021 om 09:00
   Permalink

   Neen. Dat is net het punt. Eugenics is niet iets dat de nazis hebben uitgevonden, in tegendeel. Het kwam vanuit de states naar duitsland overgewaaid. Je kan het blijven ontkennen en miimaliseren. Of je kan je degelijk informeren alvorens een opinie te vormen. Begin hiermee misschien: 21 Historical Figures You Didn’t Know Supported The Eugenics Movement
   https://allthatsinteresting.com/eugenics-movement

   Beantwoorden
 • 25 mei 2021 om 19:51
  Permalink

  Al met al kan je alleen pro-vax blijven als je bewust naief blijft. Er zijn teveel leugens.

  Beantwoorden
 • 3 oktober 2021 om 12:51
  Permalink

  Ik hoop dat het nog gelezen wordt, ik zie dat de reacties van in mei zijn. Anyway, ik ben geen echte antivaxxer, maar ben van mening dat dit in nood kan helpen. Ik ben wél tegen de covid inspuitingen die in mijn ogen de naam vaccin niet waardig zijn. En nogmaals, waarom zou je iedereen inspuiten?
  Tenzij er een hoger doel is.
  Controle….. gek dat hoe langer hoe meer 2030 vernoemd wordt…. Het stokpaardje van het workd economic forum….
  Je moet een oen zijn om niet door te hebben dat die écht hun agenda aan het uitvoeren zijn….
  Dat zei prof hanecker-zondag en tim gielen ook al….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.