Getuigenis anonieme arts

🕒 Leestijd: 2 minuten

“Ik werk als huisarts, homeopaat, fythotherapeut en orthomoleculair arts, en als alternatieve arts heb je de orde van geneesheren altijd in je nek ademen. Je bent namelijk niet conform hun klassieke denken ( om het braaf uit te drukken ) Deze week kreeg ik op de praktijk bezoek van de recherche, gezonden door de orde omdat ik geschorst ben. Ik loop namelijk niet mee met hun regeltjes van mondmaskers dragen, mensen blijven bang maken voor dit griep virus en ik adviseer tegen vaccinatie.

Ik heb mensen wakker gemaakt met wetenschap, die nota bene volgens de orde van geneesheren niet meer telt. Ik verwittig mensen voor deze vaccinatie en raad het hen ook af. Na dit voorval was ik heel erg geschrokken en heb enkele dagen moeten bekomen voor ik dit nu kan schrijven. Als dit geneeskunde is geworden de dag van vandaag en mijn titel en licensie zijn een license to kill geworden, dan neem ik met plezier afstand van mijn titel. Mijn kennis blijft immers toch. Ik geef vanaf nu dus gezondheidsadvies. De homeopathie fythotherapie, orthomoleculaire, voedingssuplementen en de traumabegeleiding zijn nu volledig de middelen waarmee ik mensen zal blijven verder helpen.

De conventionele geneeskunde, die trouwens bepaald word door de big farma, is heel heel ver verwijderd van haar oorsprong, en van wat het zou moeten zijn. Als je integer wil blijven werken wordt je aangepakt. Na dit voorval heb ik een collega gecontacteerd die dit ook heeft meegemaakt. Hij wist me te vertellen dat ik verre van de enige ben die dit overkomt en dat er, om het met zijn woorden te zeggen, een ware heksenjacht bezig is tegen artsen die in deze waanzin niet willen meelopen.

Ik heb mij in mijn strijd om mensen tegen deze waanzin te blijven beschermen ook zeer eenzaam gevoeld, want je weet niet, wie van je collegas je kan vertrouwen. Vele artsen die integer willen blijven werken ervaren dit ook. Ik geloof ook dat nog vele niet naar buiten durven komen en bang zijn om aangepakt te worden. Ik hoorde ook via een cliente dat de orde op, de radio bekend heeft gemaakt dat ze iedere arts die zelfs nog maar een beetje tegen vaccins is heel hard gaan aanpakken.

Dit is mijn persoonlijke getuigenis en ik stuur ze via deze groep de wereld in. Daar ik mij nog mag gaan verantwoorden, kan ik ook een beetje goede energie gebruiken. Moge deze waanzin gauw over zijn en mogen we met zijn allen terug echt gaan leven, vrij en gelukkig zijn.

Ik wens iedereen veel lichte en liefde toe.

Dank je wel.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

17 gedachten over “Getuigenis anonieme arts

 • 2 februari 2021 om 20:19
  Permalink

  Ik denk dat er inderdaad vele artsen zijn die denken zoals u maar die het ook niet durven zeggen ‘uit angst voor…’ Erg he?!!
  Ik denk dat mijn huisarts ook niet echt gelooft in de maatregelen, in het vaccin, in … maar het is moeilijk om dit rechtstreeks te vragen omdat ik vermoed dat mijn arts niet eerlijk zal durven zijn ‘uit angst voor…’
  Ik ben blij met uw getuigenis, ik ben blij om te weten dat er ook artsen zijn die eerlijk zijn en die er – al moet het soms jammer genoeg anoniem – over communiceren! Dankjewel! Hopelijk kan ik er met mijn huisarts ook nog eens eerlijk en open over praten…

  Beantwoorden
 • 2 februari 2021 om 21:52
  Permalink

  Beste anonieme arts, ik vraag me eigenlijk af waarom je anoniem je getuigenis doet, want je hebt nu niets meer te verliezen. En het is eervol om gemerkt te worden als arts die kritisch is en z’n patiënten inlicht. Ik schaam me niet om m’n mening, het is belangrijk in deze tijd om ons niet te laten marginaliseren of vereenzamen. Samen zijn we sterk.

  Beantwoorden
  • 6 maart 2021 om 16:21
   Permalink

   ja dat vond ik dus ook, en wat mij opvalt# dat het een griepvirus genoemd wordt, covid is geen griep. is deze persoon wel een arts? want iedereen kan schrijven dat hij arts is, ik kan t niet checken

   Beantwoorden
   • 22 juni 2021 om 00:36
    Permalink

    echt hé, hier word ik zo boos van. We worden al niet geloofd en dan komt zo’n “arts” de onzin uitkramen van een “gewoon griepje”. Ik verzorg mij al heel lang homeopatisch en op natuurlijke wijze. De eerste dokter homeopaat die dit een griepje noemt mogen ze van mij inderdaad zijn diploma afnemen bah… Zoveel schade toebrengen aan deze groep is ongelooflijk.

    Beantwoorden
    • 14 september 2021 om 17:25
     Permalink

     Was er geen tv 99% van de mensheid had niet geweten dat er een griep de ronde deed het vaccin heeft niet veel nut vermits dat al de maatregelen die genomen zijn niets hebben opgebracht enkel de Pharma industrie vaart er wel bij en de virologen blijven in de belangstelling staan zo simpel is het

     Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 20:19
  Permalink

  Hartelijk dank voor je getuigenis … het bevestigt weer maar eens mijn vermoeden dat
  ” de orde der artsen ” en met uitbreiding ” het ministerie van volksgezondheid ” vooral
  De belangen van Big Pharma behartigen .
  Misschien moeten we nadenken over meer ” correcte ” benamingen ….
  ” de orde ter bevordering van Big Pharma verkoopscijfers ”
  ” het ministerie van Rockefeller medicijnen ” .

  Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 20:38
  Permalink

  Beste Dokter,
  Ik denk dat er binnenkort een eer gaat worden om “geschorst” te worden want de Orde is volgens me voor een groot deel verkocht aan big-pharma!! Het is een Wan-orde geworden… De echte dokters gaan in de toekomst een nieuwe Orde moeten oprichten die de Eed van Hippocrates zal volgen ofwel gaat de vrijheid van de dokters verloren gaan. Er zijn nog dokters die hun job verloren zijn blijkbaar. Jullie moeten samen durven verder gaan omdat u gelijk hebt

  Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 22:56
  Permalink

  Huisarts Hans Moolenburgh worstelde ook al met dit dilemma. Hij schreef er ook boeken over. De strijd VOOR de patiënt en TEGEN Big Pharma.

  Beantwoorden
 • 8 februari 2021 om 23:57
  Permalink

  Beste dokter, mag ik bij u op consultatie komen? Ik heb uw expertise nodig. Alvast bedankt

  p.s.: ik ben zelf een apotheker, die ook als een “zwarte schaap” wordt bekeken door de collega’s. Ik vertel ook de waarheid over de vaccins en geneesmiddelen aan iedereen die naar mij wil luisteren. Ik adviseer niet tegen de vaccins, de patiënten moeten er zelf over beslissen, ik geef gewoon volledige informatie. Ik ondervind eveneens dat niet iedereen die informatie wil krijgen. Mensen hebben geen tijd of geen zin om erin te duiken, vooral als het in strijd is met de opinie van hun huisdokter. Sommige collega’s beginnen mij te waarschuwen over de mogelijke gevolgen van mijn “grote mond”. Ik ben echter niet bang en ik wil niet meer zwijgen. Mensen komen bij een apotheker ook voor een advies (gratis!), wat de beste kans is om de kennis over te brengen, ook al is het tegen ons “winkel”. De gevolgen van het verzwijgen van belangrijke informatie uit schriek lijken me erger dan de mogelijke consequenties van mijn stoute “grote mond”.

  Beantwoorden
  • 31 maart 2021 om 15:37
   Permalink

   beste, ik werk zelf ook in de medische sector en heb ook nog nooit mijn mond gehouden, integendeel. Het gevolg is dat ik nu (tijdelijk?) mijn licentie kwijt ben. Dan komt het grote dilemma. Ofwel ga je hard tegen hard, maar de overheid is aanklager en rechter tegelijk in de medische wereld en de kans is dus zeer klein dat je wint, of je moet al naar de Raad van Staten. Of je ‘past je aan’ in die zin dat je de indruk geeft dat je meewerkt, maar dit toch niet doet en veel gerichter te werk gaat. Een goed gerichte vraag, kan soms meer bereiken dan een uitleg van 10 min. Mensen verklikken elkaar tegenwoordig en zeker als ze het anoniem kunnen doen. We zijn in oorlog en velen denken dat ze aan de goede kant staan, maar gaan van een kale reis thuiskomen. Ik moet mij ook nog gaan verdedigen en ik heb beslist om mijn gevechten uit te kiezen. Protesteren kan op zoveel manieren. Mensen die mij oprecht mijn mening vragen, zal ik door gerichte tegenvragen te stellen hun op het andere pad sturen. Maar ze moeten voor hun eigen gezondheid zelf ook iets doen en zelf op zoek gaan naar informatie. Heb je dat filmpje ooit gezien van in dat klasje waar men kwam zeggen dat vanaf nu 1+1=3? Er kam direct een jongen in opstand. Die moest naar voren komen en de som op het bord schrijven. Hij schreef 2 en ze schoten hem dood. Toen zei de klas luidop 1+1=3. Ze moesten het in hun schrift schrijven. Achteraan zat een jongetje die schreef 1+1=2. Ik ben tot nu toe het eerste jongetje geweest, maar moet nu slim zijn en mijn tactiek veranderen naar het tweede jongetje. Dood kan je niet zoveel doen, nietwaar?

   Beantwoorden
  • 13 september 2021 om 07:24
   Permalink

   Beste apotheker

   Waar bent u gevestigd? Mijn apothekers zijn erg pro en zeggen dat vacs veilig zijn…
   Ik zoek veel info zelf op maar soms kom ik zulke enge dingen tegen dat ik echt niet meer weet wat waar is en wat fantasie van degene die het schrijft.

   Beantwoorden
   • 21 september 2021 om 01:22
    Permalink

    Beste Agnes, apotheek Eliaerts in Borgerhout in vrij van propaganda 🙂
    we doen ons best in elk geval 🙂

    Beantwoorden
 • 2 maart 2021 om 22:08
  Permalink

  Beste,

  Zelfreflectie en zelfkritiek is tegenwoordig een mooie deugd. Laten we er ook geen doekjes om winden en even in eigen boezem kijken: (fyto)supplementen- en homeopathiefarma zijn minstens even BIG farma, niet waar?

  Beantwoorden
 • 16 september 2021 om 14:36
  Permalink

  Onze apotheek kijkt niet naar of je gevaccineerd bent (zij krijgen een popup wanneer j het niet bent zodra je je pasport afgeeft).
  Ook zegt hij dat je niet moet vertellen of je gevaccineerd bent, behalve je huisarts en de apotheek heeft daar niemand zaken mee.
  Dus wanneer je ergens niet binnen mag wegens ongevaccineerd is de weigering illeaal.

  Dit is wat de mens uit de medische sector zegt.

  Beantwoorden
 • 14 februari 2022 om 15:42
  Permalink

  ongeveer 10 jaar lang is mijn huisarts Dr./Homeopaat. eerder had ik iets van “baat het niet dan schaadt het niet”. ik word meer en meer overtuigd v d kracht van HOMEOPATHIE. in zijn groepspraktijk (4 huisartsen; allemaal dr/homeopaat) opvallend weinig zieken tgv covid. wat een schande dat orde v geneesheren homeopathie zo tegen werken/ niet erkennen ! zouden “gezondheidsekonomen” zich ooit al verdiept hebben in homeopathie?? nochtans een gemiste kans als ze écht willen “ekonomisch” gaan in gezondheidszorg! laatst gelezen : “LIJFWACHT” van Dr. Leon Scheepers . ik raad iedereen (en in t bijzonder “gezondheidsekonomen”) de lektuur aan . zou homeopathie niet “échtere” wetenschap zijn dan wat onze “viro- en andere -logen” als wetenschap slijten, ter meerdere eer en glorie v d BIG FARMA ?? ik meen van wél !

  Beantwoorden
 • 18 februari 2022 om 08:24
  Permalink

  Ben volledig eens met die dokter ! Een gezond lichaam heeft geen vaccinatie nodig . Mensen vergeten dat er ieder jaar 10000 mensen sterven aan de griep. De zwakke gaan eruit of mensen met onderliggende problemen, dat is nu niet anders. Maar tegenwoordig alles wat sterft is COVID. Geloven jullie nu echt dat de voorbije 2 jaar geen griep bestond ??? Dan zijn de mensen heel naïef ! Ik hoop mensen dat je wakker word en meer op onderzoek gaat en niet de kranten of het nieuws want daar vertellen ze veel leugens !

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.