Getuigenis A uit Edegem: 4 artsen missen diagnose hartinfarct na vaccin

🕒 Leestijd: 2 minuten

Mijn moeder had haar eerste vaccin gekregen 10 dagen eerder. Ze werd vervolgens geopereerd via daghospitaal. 
Binnen de 48 uur gaf ze bloed over en verloor ze bloed via de darm. Ze had ook erg veel pijn.
De dokter van wacht wilde niet langskomen (schrik voor Covid) en stuurde via de mail een briefje voor de apotheek van wacht.
Twee dagen later komt de huisarts langs en schrijft een ander medicijn voor tegen de hevige pijn die mijn moeder nog steeds lijdt alsook tegen het overgeven van bloed.
We zijn inmiddels 6 dagen later en mijn moeder is er inmiddels zo slecht aan toe dat ze met de ambulance op de spoed wordt opgenomen.
Ik bel de spoed en deel hen mede dat ik sterk vermoed dat ze iets aan haar hart heeft. “Dank u voor de informatie.” Volgens de verpleging gaat het slecht met haar maar bezoek is verboden. Vervolgens duurt het 3 volle dagen voor wij moeder terug aan de lijn krijgen. Ze is volledig verward, herkent mijn zus niet aan de telefoon en lijdt extreme pijn.

Op dat moment besluit ik dat het genoeg is geweest. Het is zaterdagmiddag. Ik breek het ziekenhuis in, trek de branddeuren open en eis een gesprek met de arts van dienst (een stagiair van 25 jaar). Ik smeek hem om een ECG. Hij gaat erover nadenken want vindt mijn scenario van hartfalen een beetje vergezocht.

Een uur later krijg ik telefoon van de stagiair. Mijn moeder is overgebracht naar intensive care … wegens hartinfarct. Dat hebben dus meerdere artsen en specialisten grandioos gemist.

De verpleegster had nog het lef te zeggen dat mijn moeder zich beter moest manifesteren als ze zich niet goed voelde .
Eenmaal op cardiologie was mijn moeder zo verzwakt dat ze zich niet zelf kon verschonen. Het bloed spoot uit haar darmen. Dat was “geen probleem” volgens een verpleegster. “Ze had een ganse dag voor om zich te wassen.”  Ze lag in de plaaster na een operatie en was extreem verzwakt door een onbehandeld hartinfarct.

Ondertussen mochten wij haar niet bezoeken om te helpen om haar te wassen of te verschonen. Echt wraakroepend.

A. uit Edegem

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis A uit Edegem: 4 artsen missen diagnose hartinfarct na vaccin

  • 1 juli 2021 om 08:39
    Permalink

    artsen(ook politici,ene wil de zee splitsen,de groten hoop wil drastisch de 5G afstemming verhogen,bron van het kwaad hasselt)) staan via 5G onder mind control en wie geprikt is, zou beter hun job stop zetten.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.