Getransplanteerde organen plotseling afgestoten

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Bij steeds meer gevaccineerde mensen worden getransplanteerde organen plotseling afgestoten. Wetenschappers zeggen dat het coronavaccin daar verantwoordelijk voor kan zijn.

Wat is hier aan de hand?

Uit een nieuwe studie die is gepubliceerd in het Journal of Clinical Medicine blijkt dat de prik ontstekingen kan veroorzaken, die er vervolgens toe kunnen leiden dat een transplantaat wordt afgestoten.

Er werd onderzoek gedaan naar het verder verloop van hoornvliestransplantaties: een beschadigd hoornvlies wordt vervangen door een gezond donorhoornvlies. Meestal verloopt zo’n transplantatie prima en in de meeste gevallen wordt het donorhoornvlies geaccepteerd.

Data van 23 studies werden door Japanners geanalyseerd. Ze keken naar 23 ogen van 21 patiënten die een hoornvliestransplantatie hadden ondergaan. Bij alle patiënten werd het nieuwe hoornvlies één dag tot zes weken na vaccinatie afgestoten. Sommige patiënten hadden de behandeling tientallen jaren geleden ondergaan.

Het coronavaccin kan ook bloedproppen, hartontsteking en het Guillain-Barré-syndroom, een aandoening van het zenuwstelsel, veroorzaken.

Bron

Video

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.