Gerenommeerd viroloog Sucharit Bhakdi waarschuwt tegen een inderhaast gecreëerd gen-wijzigend vaccin

De prominente arts verwerpt het idee dat een Coronavirus-vaccin dat zo snel werd ontwikkeld, veilig zou kunnen zijn.

In de volgende video spreekt de Duitse viroloog Dokter Sucharit Bhakdi zijn diepe achterdocht uit over het vaccinatie-ontwikkelingsproces voor het Covid-19 virus, dat in strijd is met gevestigde wetenschappelijke normen. De arts maakt verschillende zeer krachtige opmerkingen die in overweging moeten worden genomen door degenen die een potentieel vaccin aanprijzen.

Het voormalige emeritus hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes-Gutenberg-Universität in Mainz, Duitsland legt uit dat de wetenschappelijke “norm” voor het maken van een vaccin “vier tot vijf jaar” is. De vooraanstaande arts verwerpt het idee dat een Coronavirus-vaccin dat zo snel is ontwikkeld veilig zou kunnen zijn.

Coronavirus sterftecijfer vertroebeld

Een van de meest in het oog springende punten is dat het vaccin bedoeld is voor een ziekte die in Duitsland een ongelooflijk laag sterftecijfer heeft. “Onder de 0 tot 70-jarigen stierf 0,7 procent met en aan COVID-19. 0,7 procent stierf”, legt hij uit. Maar het echte schandaal is dat deze cijfers voor het publiek verborgen worden gehouden, in een klaarblijkelijke poging om de ziekte dodelijker te doen lijken dan ze in werkelijkheid is. “Je zult het antwoord niet kunnen vinden, want je krijgt alleen een antwoord als je de rapporten van het RKI [Robert Koch Institute] doorzoekt en het getal zelf berekent”.

De arts legt uit dat het Coronavirus “ongeveer even gevaarlijk is als een griepvirus. Een seizoensgebonden, matige griep”. Dokter Bhakdi legt verder uit dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen mensen zijn die al een gecompromitteerde gezondheid hebben. Als 70-plusser maakt de arts zich nog geen zorgen, omdat hij geen comorbiditeiten heeft. “Ik ben dan wel ouder dan 70, maar ik heb geen reeds bestaande aandoeningen, en als ik dat zou willen, zou ik niet sterven, tenzij ik mezelf uit wanhoop van de trap gooi”, zei hij wrang.

Reeds eerder verklaarde Dr. Deborah Birx in Amerika tijdens een persconferentie in april dat “…als iemand sterft met COVID-19, tellen we dat als een COVID-19-dode”. Met dat in het achterhoofd is het zeker niet overdreven om zeer wantrouwig te zijn ten aanzien van het aantal sterfgevallen door het virus.

Een “volledig nieuw soort vaccin”

Dokter Sucharit Bhakdi doet een ongelooflijk krachtige uitspraak terwijl hij uitlegt dat het vaccin dat wordt ontwikkeld “geen normaal conventioneel vaccin is, en het is niet zoals het griepvaccin”. Hij zegt dat het vaccin “op genen is gebaseerd” en dat de manier waarop het werkt “wetenschappelijk en medisch nog onbekend is”. Terwijl veel mensen zich hebben verzet tegen genetisch gemodificeerd voedsel, legt de Viroloog uit, “hebben we het nu over een vaccinatie die het menselijk lichaam genetisch manipuleert, en blijkbaar hebben diezelfde mensen daar geen zorgen over”.

De arts legt heel eenvoudig uit dat alle mensen “lymfocyten” hebben, het natuurlijke afweersysteem van het lichaam tegen virussen, waaronder de griep. Het is een basis “principe van immunologie”, legt hij uit. “Ik geloof dat het altijd heeft gewerkt en dat is de reden waarom wij als volwassenen relatief goed beschermd zijn”, zegt Bhakdi. “Als je jonger bent dan 70 en niet ernstig ziek van iets anders”, zullen de lymfocyten hun werk doen.

Maar als men het vaccin gebruikt om “het gen van het virus in te spuiten”, zullen de lymfocyten “niet herkennen dat alleen het gen werd ingespoten en niet het virus”. Het resultaat, legt hij uit, zal zijn dat de lymfocyten “er toch heen zullen gaan en deze cellen zullen doden”. Bhakdi vervolgt: “Dat is wat we noemen een auto-immuun reactie”.

Wat betreft de laatste linkse bewering dat er “steeds meer langetermijngevolgen zijn voor Coronapatiënten”, zegt dokter Sucharit Bhakdi: “Het is niet mogelijk om een mening te vormen, omdat er helemaal geen gegevens zijn”.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.