Geneesmiddelen voor Covid-19 worden gecensureerd om de vaccins op te dringen als enigste oplossing

In juli vorig jaar hield een groep artsen een persconferentie in Washington D.C. over het middel hydroxychloroquine en censuur op social media. De leider van de groep, Simone Gold, werd na de geruchtmakende persconferentie aangevallen door de media, gecensureerd op social media en ontslagen.

Gold legde uit waarom hydroxychloroquine, maar ook andere middelen, nu opeens volksvijand nummer 1 zijn. Je kunt geen spoedprocedure aanvragen voor bijvoorbeeld een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat zou jaren duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet, aldus dr. Gold.

Vaccins zijn officieel ‘illegaal’

Een studie die in januari is verschenen in The American Journal of Medicine laat zien dat vroegbehandeling van coronapatiënten met hydroxychloroquine leidt tot lagere sterfte. Enkele weken geleden bleek daarnaast uit een review in het American Journal of Therapeutics dat ivermectine werkt tegen corona.

Moleculair bioloog Peter Borger stelde op Twitter: “Deze net gepubliceerde review toont onomstotelijk aan dat we sinds vorig jaar gewoon een medicijn hebben tegen corona: ivermectine. Officieel zijn daarmee alle vaccins ‘illegaal’.”

Schandalig

De geneesmiddelen worden echter weggestopt en in diskrediet gebracht. Waarom? Simpel: je mag geen vaccin toedienen als er een geneesmiddel is, stelt Maarten Verheyen, auteur van ‘Het Eindspel van ons Financieel Systeem’. “The crime of the century!”

Verheyen krijgt bijval van huisarts Rob Elens, die zijn patiënten behandelde met hydroxychloroquine, maar werd teruggefloten door de inspectie. “Zo is dat! Al vanaf maart 2020 worden effectieve middelen en vroegbehandeling in de eerste lijn genegeerd. Schandalig.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Geneesmiddelen voor Covid-19 worden gecensureerd om de vaccins op te dringen als enigste oplossing

  • 17 mei 2021 om 18:15
    Permalink

    Het is in een woord gewoon misdadig wat men over ons uitrolt. Wat me nog het meest verbaast is dat de meerderheid van de artsen alles maar netjes slikken als zoete koek. Ze hebben blijkbaar niet de wil of nieuwsgierigheid om verder te kijken dan de door de overheid opgelegde mening. Daarmee zijn ze meteen ook persoonlijk verantwoordelijk voor de vele onnodig gestoven mensen die paracetamol voorgeschreven kregen en krijgen in plaats van deze goedkope en werkende middelen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.