Gemiddeld 30 sterfgevallen per dag als gevolg van de Covid-19 vaccins in de VS


Volgens officiële gegevens stierven tussen eind december 2020 en april 2021 in totaal 3.362 mensen nadat ze gevaccineerd werden met één van de Covid-19 “vaccins” in de Verenigde Staten.

Dit komt neer op gemiddeld 30 mensen die elke dag sterven als gevolg van de experimentele prikken.

Een reguliere journalist, Tucker Carlson van Fox News, raakte uiteindelijk het onderwerp aan in zijn show waarin hij zich afvroeg waarom autoriteiten het publiek alleen vertellen over de mogelijke voordelen van de Covid-“vaccins” en nooit het publiek over de nadelen vertellen.

Dit is wat Tucker Carlson te zeggen had over sterfgevallen als gevolg van de Covid-vaccins –

‘Hoeveel Amerikanen zijn er overleden na inname van de COVID-vaccins? Geen Amerikanen die zijn gedood door het virus, dat is een enorm aantal, maar hoeveel Amerikanen zijn er gestorven nadat ze de vaccins hebben gekregen die zijn ontworpen om het virus te voorkomen? Weet jij het antwoord op die vraag? Weet jij iets van de keerzijde?

We weten veel over de voordelen van het vaccin. We zijn volledig voorstander van het gebruik van vaccins door kwetsbare mensen.

Maar hoe zit het met de mogelijke risico’s?

Joe Biden was gisteren op tv en had het over vaccins. Hij wil dat je er een krijgt. Iedereen met autoriteit wil dat je er een krijgt.

U begrijpt dat u binnenkort misschien niet meer in commerciële vliegtuigen kunt vliegen, niet op kantoor kunt werken of uw kinderen naar school kunt sturen als u niet de kans krijgt. Ondertussen is de sociale druk enorm. Vrienden hebben je misschien al laten weten dat je niet welkom bent op hun feesten of bruiloften als je niet bent ingeënt.

Er is veel druk om hieraan te voldoen. Op een gegeven moment zult u misschien toegeven. Het is gewoon te moeilijk om in dit land niet te vaccineren.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.