Geïmplanteerd “Vaccinpakket” ID: Het Duitse parlement heeft GAVI’s digitale “Agenda ID2020” bekrachtigd.

Alarmerend nieuws. In Duitsland heeft (volgens bericht) het parlement (Bundestag) op 29 januari 2021, de uitvoering van Agenda ID2020 geratificeerd.

Dit is een gecentraliseerde algemene elektronische gegevensverzameling van iedere burger waartoe iedere overheidsinstantie, politie – en mogelijk ook de particuliere sector toegang zou krijgen.

Het omvat alles wat bekend is over een individuele burger, nu al tot 200 punten van in formatie en mogelijk meer naarmate de tijd vordert, van je bankrekening tot je winkelgewoonten, je gezondheidsdossiers (vaccinatiedossiers, natuurlijk), je politieke neigingen, en waarschijnlijk zelfs je afspraakjesgewoonten en andere ingangen in je privé-sfeer.

Agenda ID2020 is ontworpen door Bill Gates als onderdeel van het “vaccinatiepakket”. Het wordt gesteund door de Rockefeller Foundation, Accenture, het WEF en GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization, nu eenvoudigweg de Vaccine Alliance genoemd), ook een creatie van Gates (2001), met het hoofdkantoor in Genève, Zwitserland.

GAVI is gevestigd naast de WHO. GAVI wordt een publiek-privaat partnerschap genoemd,

Het publieke deel is de WHO, plus een aantal ontwikkelingslanden;

De particuliere partners zijn natuurlijk een reeks farmaceutische bedrijven, d.w.z. Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co. … en de Bill and Melinda Gates Foundation.

De Duitse extra-gouvernementele Corona-commissie, bestaande uit honderden artsen, virologen, immunologen, universiteitsprofessoren – en juristen, waaronder Dr. Reiner Füllmich, medeoprichter van de commissie, maakt zich vooral zorgen over het feit dat de huidige Corona-vaccins (Pfizer, Moderna) nanodeeltjes kunnen bevatten die toegankelijk zouden kunnen zijn voor elektro-magnetische straling, d.w.z. 5G en het daaropvolgende 6G.

Dit is precies wat was voorzien in het ontwerp van de Agenda ID2020, waarin Bill Gates en GAVI een belangrijke rol speelden, en waarin de ID2020 zouden kunnen worden ingeënt en op afstand toegankelijk zouden zijn voor computers, robots of algoritmen met EM-apparatuur (zie, in het Duits “Wirkungsweise und Gefahren der aktuellen Corona-Impfungen in Deutschland mittels mit Nanopartikeln umhüllter mRNA-Impfstoffe – Corona Ausschuss Germany 37th Conference” (31 januari 2021)

De goedkeuring van Agenda ID2020 moet nog worden goedgekeurd door de Duitse Bondsraad, maar de kans is klein dat de Raad de agenda zal verwerpen.

Hierbij de link naar het volledige artikel in het Engels d.d. 3 februari 2021: https://www.globalresearch.ca/implanted-vaccine-package-id-germanys-parliament-has-ratified-gavis-digital-agenda-id2020/5736277?=IwAR1DkZxvsJuUsz_r16HllnbYnkxewmfI61N07OUrBdEQJ4eueprThyRNDho

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Geïmplanteerd “Vaccinpakket” ID: Het Duitse parlement heeft GAVI’s digitale “Agenda ID2020” bekrachtigd.

 • 16 februari 2021 om 22:02
  Permalink

  De onleefbare wereld komt steeds dichterbij.
  Alleen zonde dat zo weinig mensen dit zien.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 19:28
  Permalink

  Dag Eric, die onleefbare wereld komt er niet zolang er mensen zijn die zich verzetten. Het kan wel zijn dat mensen in die onleefbare wereld gaan leven, bvb de weinige superrijken die er de architecten van zijn, en de schapen in hun kielzog, maar er zijn veel meer en veel intelligente en geëngageerde mensen die aan een andere menselijke wereld bouwen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.