Geheim CDC-rapport: 1,1 miljoen Amerikanen zijn “plotseling gestorven”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Geheim CDC-rapport onthult dat minstens 1,1 miljoen Amerikanen “plotseling zijn gestorven” sinds de invoering van het COVID-vaccin en een ander overheidsrapport bewijst dat de COVID-vaccins de schuldigen zijn.

De Covid-19 injecties waren bedoeld om de plotselinge golf van sterfgevallen die de VS in 2020 registreerde als gevolg van de vermeende Covid-19 pandemie te verminderen. Maar helaas bewijzen de officiële cijfers dat het tegenovergestelde is gebeurd.

Officiële rapporten die stilletjes zijn gepubliceerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) bevestigen dat meer dan 6 miljoen Amerikanen zijn gestorven sinds de Amerikaanse Food & Drug Administration in december 2020 een noodgebruiksvergunning heeft verleend voor een Covid-19 vaccin; met 2021 als recordjaar voor het aantal doden. Dit betekent helaas dat ten minste 1,1 miljoen Amerikanen in dit tijdsbestek “plotseling zijn gestorven”, want volgens de CDC-rapporten zijn er 1.106.079 extra sterfgevallen geweest in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde van 2015-2019.

En met verdere officiële overheidscijfers die bevestigen dat de sterftecijfers per 100.000 het hoogst zijn onder de gevaccineerde bevolking in elke afzonderlijke leeftijdsgroep, lijkt het erop dat Covid-19-vaccinatie bijna volledig de schuldige is.

We vragen ons af, hoe zit het in Europa?

Lees het volledige artikel met verdere bronvermeldingen hier.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 + veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.