Geert Vanden Bossche: Een zware Covid-19 Storm op komst

🕒 Leestijd: 2 minuten

Boodschap van Geert Vanden Bossche, voor wie het aanbelangt …

Vrouw Liggend Op Bed Terwijl Haar Neus Blaast
Foto door Andrea Piacquadio via Pexels


Beste vrienden

Kijk vooral uit naar landen die snel grote delen van hun bevolking vaccineerden (UK, US, Israel..). Echter, geen van de hoog-gevaccineerde landen ontsnapt aan de storm, ook al ziet men mogelijks een zekere gradatie in functie van de snelheid, volgorde en mate van implementatie van de massavaccinatie …

De ongevaccineerden in goede gezondheid komen ervan af met hoogstens milde tot matige verschijnselen van uitsluitend de bovenste luchtwegen onder volgende voorwaarden:

Zorg als nooit tevoor voor je gezondheid en levensstijl (beweging, geen overgewicht, gezonde voeding, mentale sterkte, voldoende rust, geen negatieve stress,…)


Vit D voor diegenen die weinig buiten komen

Van zodra symptomen: neus en keel spoelen/ gorgelen met isobetadine of verdunde waterstofperoxide-oplossing (max 2-3d)
Bij geringste gevoel van lichte hoofdpijn, minder fit, zekere moeheid: vit C (ttz zuiver ascorbinezuur; max 2-3d) + Zink + ev. sedergine (hoe vroeger je ingrijpt, hoe minder lang je dit hoeft te doen; persoonlijk heb ik nog nooit 1 dag overschreden!)


Heb matig maar regelmatig contact (!), zelfs met gevaccineerden (dus wel geen zware feesten met tientallen mensen in minder goed geventileerde ruimtes!

Maar buiten: geen beperking!.

Gooi die nutteloze muilbanden in de vuilbak (tenzij waar ze omwille van de domheid van onze overheden nog verplicht zijn)

Heb geen schrik van milde symptomen!

Integendeel: ze vormen het beste bewijs dat je aangeboren immuunsysteem getraind wordt. Handel telkens snel om ze te onderdrukken maar niet met zware medicatie (zie boven).

Wat bijkomende voedingssupplementen kunnen nooit kwaad als je vindt dat je die wil nemen (ga dan voor dingen zoals quercetine, vit B, vit E, propolis, gember, curcuma etc ; neem dat spul nooit permanent; stop van zodra lichte symptomen zijn verdwenen)

Neem jullie voorzorgen met betrekking tot voorraad (dit maal ernstig omdat het virus nu evolueert naar hoge virulentie in de gevaccineerde bevolking; er zal dus veel uitval zijn in alle sectoren en de kans is groot dat de overheid het niveau van paniekvoetbal sterk opdrijft, met alle gevolgen van dien).


Zuiver voor je mentale rust:
vind en spreek op voorhand met een geneesheer die uit de hand lopende C-19 symptomen vroegtijdig behandelt.
Neem aub mijn raad ernstig; voor niet-gevaccineerden in goede gezondheid is er onder bovengenoemde voorwaarden geen reden om zich zorgen te maken m.b.t. kans op ontwikkeling van ernstige C-19 ziekte!

Wat ons wel zorgen baart is de reactie van onze ongeletterde ‘experten’ en overheden.


Deel dit gerust met mensen van wie je denkt dat zij dit nuttig vinden.

Geert Vanden Bossche

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.