Geert van den Bossche bij persvoorstelling Tegenstroom

Dit beleid steunt niet op de wetenschap: immunologie is een tak van de wetenschap dat amper in aanmerking kwam. Covid-19 is geen ziekte van gezonde mensen. De kans dat ze zwaar ziek worden is zeer gering dankzij natuurlijke en aangeboren immuniteit.

https://rumble.com/vqdn65-geert-van-den-bossche-bij-persvoorstelling-tegenstroom-.html

Vaccins en immuniteit

Laat onder geen enkele voorwaarde je eigen aangeboren immuniteit onderdrukken.

Onze immuniteit onderdrukken? Dat kan door een ongezonde levensstijl bijvoorbeeld.

Maar de COVID-19 vaccins zijn hierin een nog groetere boosdoener: ze induceren antistoffen die specifiek tegen spike-eiwitten gericht zijn maar ook de eigen aangeboren antistoffen weg concurreren. In plaats daarvan krijgt men antistoffen die het virus niet meer kunnen resisteren.

Een tweede negatief effect van vaccinatie is dat ze ook de aangeboren antistoffen onderdrukken. Steriele- en groepsimmuniteit ontstaat door aangeboren anti-stoffen en niet door vaccins. De aangeboren immuniteit kan ons tegen de Corona varianten vanzelf beschermen.

Zeker kinderen beschikken over een overvloed aan antistoffen. Het vaccin onderdrukt hun natuurlijke immuniteit en verzwakt deze op de langere termijn.

Bovendien zijn de bijwerkingen zoals myocarditis en andere auto-immuun reacties, ernstige schadelijke gevolgen die mogelijk optreden na vaccinatie van jonge kinderen.

De vraag is, wie heeft er baat bij het verkopen van deze vaccins?

Is er sprake van belangenconflicten?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.