Geef de moed nooit op ! (social media berichtje)

We pikten een social media berichtje op waarvan het te jammer is het niet te delen! Steunen we als Artsen voor Vrijheid een gezonde burgerlijke ongehoorzaamheid? Zeer zeker, als de regels onlogisch en onmenselijk zijn, het nut ervan het doel voorbij schiet en mensen schaadt op verschillende manieren.

Vrouw, Silhouet, Zonsondergang, Strand, Zee, Oceaan

Nog even volhouden, alles komt goed

Maar wat doe je om dit beleid te stoppen?

  • Wees zoveel mogelijk burgerlijk ongehoorzaam en moedig anderen aan hetzelfde te doen (onzinnige, tegenstrijdige en ongrondwettelijke regels niet opvolgen is de snelste manier hieruit, hoe meer het voorbeeld gegeven wordt, hoe meer dit zich als een lopend vuurtje verspreid. De Belg is trouwens heel goed in achterpoortjes vinden). Babbel ongedwongen met iedereen die je pad kruist.
  • Steun en verspreid de nieuwe media (Artsen voor Vrijheid, Bewuste Burgers, Blackbox, Tegenwind, Café Weltschmerz, De Andere Krant, … verdeel flyers, plak affiches, cartoons en stickers, schrijf krijtboodschappen, slogan op je auto of t shirt, enz). Laat merken dat we met veel zijn en help ons verhaal onder de aandacht te brengen zodat mensen de kans krijgen het ook eens van een andere kant te bekijken.
  • Oefen druk uit op leidinggevenden die het beleid strikt volgen d.m.v aanmaningen/waarschuwingen, aansprakelijkheidsstellingen, waarschuwing dat bewijzen verzameld worden om hen in de toekomst ter verantwoording te roepen voor hun onwettige daden/misdrijven/zware mensenrechtenschendingen en een gepaste straf zal uitgesproken worden.
  • Begin nooit over ufo’s of andere nauwelijks onderbouwde theorieën, het is hier niet van belang en het zorgt er alleen voor dat je ongeloofwaardig wordt. Blijf bij de feiten. Bijvoorbeeld: de farmaceutische industrie die over een bijzonder machtige lobby beschikt en daarom veel invloed op de regering uitoefent. Dit beleid lijkt vooral een verdienmodel te zijn (met de WHO als één van de grootste sponsors? En wie sponsort de WHO?). Je kan ook wijzen op de gevolgen van de QR- code. Dat iedereen zo de vrijheid dreigt te verliezen om bijvoorbeeld een spuit te weigeren of nog veel meer in de toekomst. Ga naar demonstraties, maar neem afstand van geweld.
  • Tenslotte: geef de moed nooit op en durf geloven in de overwinning en de kracht van het volk. Neem afstand van negativiteit en zorg dat je in je kracht blijft staan. Laat je niet gek maken door ongenuanceerde of slecht onderbouwde berichten of pestgedrag van mensen. Blijf rustig en liefdevol. Wij gaan voor de overwinning en niets minder dus geef NOOIT op!!!

Veel moed, we kunnen dit!! 😊

(auteur onbekend)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.