FVD gaat de strijd aan met WEF!

🕒 Leestijd: 2 minuten

De Nederlandse politiek besprak het initiatiefwetsvoorstel van FVD (Forum voor Democratie) voor een raadgevend referendum naar Zwitsers model. De vraag is of Nederland nog wel een democratie is. Er zijn verkiezingen en een parlement, maar in de praktijk wordt keer op keer de wil van het volk in de wind geslagen. Het sluiten van compromissen, overdracht van bevoegdheden aan internationale organisaties als de EU en de VN, en de invloed van organen als het World Economic Forum en de Bilderbergconferentie ondermijnen de democratie in Nederland. En ongetwijfeld ook in België. De invoering van referenda kan deze ondermijning corrigeren, volgens Gideon van Meijeren (FVD).

“Het systeem doet zich namelijk wel voor als een democratie, maar de basiselementen van daadwerkelijke democratische deelname, transparantie en verantwoording, ontbreken of zijn sterk beperkt.” – Gideon van Meijeren (FVD)

“Er zijn wel formele democratische structuren en processen, maar de daadwerkelijke machtsuitoefening vindt op een ondemocratische of zelfs antidemocratische manier plaats”.

“Over steeds meer beleidsterreinen hebben Nederlanders helemaal niets meer te zeggen, omdat opeenvolgende kabinetten onze soevereiniteit daarover hebben overgedragen aan de Europese Unie of aan andere supranationale organisaties – de World Health Organization, de Verenigde Naties – met als resultaat dat voorstellen van Forum voor Democratie regelmatig worden verworpen met het uitgesproken argument: daar gaan wij niet meer over.”

Daarnaast zien we dat leden van de regering, onder wie ook de Koning, de vloer platlopen bij andere internationale clubs, zoals het World Economic Forum en de Bilderbergconferentie. Die zijn weliswaar juridisch gezien niet bevoegd om besluiten te nemen waar Nederland aan gebonden is, maar daar ondernemen een globalistische lobby afkomstig uit onder andere de politiek, big pharma, big tech, big finance, de media, het militair-industrieel complex, grote multinationals en steenrijke families achter gesloten deuren pogingen om invloed uit te oefenen op het Nederlandse beleid en daar slagen zij ook aantoonbaar in.”

“Dat heeft het resultaat dat leden van het kabinet bedankbriefjes ontvangen van figuren als Klaus Schwab voor hun uitstekende bijdrage aan de totstandkoming van zijn plannen voor een great reset, waar diezelfde leden van de regering in Nederland totaal niet transparant over zijn of zelfs aantoonbaar over liegen.”

Artsen voor Vrijheid steunt dit geluid en deelt de zorg van politieke partijen, zoals FVD. Een geluid wat veel te vaak, ten onrechte, geen gehoor krijgt.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.