FUSION Festival: we zijn dankbaar voor de mooie ontmoetingen en de warme sfeer.

🕒 Leestijd: 2 minuten

Afgelopen zondag vond de tweede editie van het Fusion festival plaats. De regen heeft niet belet dat mensen elkaar vonden. Wij waren in ieder geval blij met de opkomst, ondanks de regen. We voelden warmte en vreugde bij deze groep wakkere, warme en goedgeluimde zielen die zich niet zomaar lieten tegenhouden door wat nattigheid.

Naast het mooie drukwerk was er ook wat lekkers om de bezoekers zoet te houden!
AVE vrijheid: de eerste uitgave

Het was een druk dagje met veel heen en weer geloop en nuttige en waardevolle informatie lag er zomaar voor het rapen. Met enige fierheid stellen we jullie ook heel graag de eerste editie van ons magazine voor: Avé Vrijheid! Fusion Edition. Het ging vlotjes van de toonbank en was volledig gratis. Zo vierden we samen met jullie onze tweede verjaardag. Hip hip hoera!

Wat een verwennerijen!

Ook de consults met Daniel, de voetmassage van Myriam, de lichaamsmassage van Bea en de EFT- sessie met Cindy werden jullie vrij aangeboden.

We zijn zeer tevreden met jullie opkomst!

Myriam verwende onze gasten met voetmassage. Dankje Myriam, de blije ontspannen gezichten spraken voor zich!

Daniel Derweduwen, de Healthman, gaf ons een staaltje van zijn kunsten als opwarming. Hij bood ook gezondheidstips aan geïnteresseerden en gaf een boeiende uitleg over de Germaanse geneeskunde.

Hartelijk dank voor je enthousiasme, goed humeur en waardevolle bijdrage Daniel!

Kris heeft ons nogmaals uitgelegd wat de statistieken van Sciensano ons vertellen over de effectiviteit (of non effectiviteit) van de vaccins. Hartelijk dank Kris!

Bea zorgde voor een massage om verkrampte lichamen weer soepel te maken. Dankje Bea!

Cindy heeft de techniek van Emotional Freedom nog even uit de doeken gedaan, waarvoor dank.

Sven hielp de therapeuten en hulpverleners hun weg vinden naar onze stand.

Netwerken blijft belangrijk! Merci Sven!

Er was ook een kwis voorzien om je kennis te testen m.b.t. gezondheid vanuit de holistische denkwijze van de Germaanse geneeskunde.

Wie 6/10 haalde kreeg de eerste les cadeau! (Enkel geldig op Fusion)

Wil je de test doen? Kijk hier.

Het resultaat ontvang je automatisch per mail.

Niet tevreden met je resultaat? Bestel je cursus hier en doe de test opnieuw.

Waar we naar uitkijken
  • Het symposium over gezondheid en immuniteit op zondag 23 oktober zal ons zeker van pas komen om de novemberregen en -wind te trotseren.
  • In de lente hopen we van start te gaan met de Academy voor Vrijheid. Hier helpen we jullie sterker worden van binnenuit. Thema’s als : ‘Hoe verwerk ik een echtscheiding?’ ‘Hoe herstel ik een verbroken band?’, ‘Hoe kom ik in mijn kracht te staan?’, ‘Rouwen is een proces‘, zullen aan bod komen.
  • We bouwen aan een gemeenschap waar we elkaar ondersteunen en deel uitmaken van een helend netwerk. Het programma wordt deze winter geschreven. Ben je zelf therapeut, coach of trainer? Wil je graag deel uitmaken van dit nieuwe project? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar: Artsenvoorvrijheid@gmail.com
  • We kijken alvast uit naar de tweede editie van ons magazine!

Wil je AVV ook steunen? Dat kan!

We kunnen alle steun goed gebruiken.

Naast het drukwerk, de lopende kosten, de redactie en andere diensten die we aanbieden kost een waterdichte tent en stand ook heel wat. Help je ons mee uit de kosten? Zo kunnen we jullie verder van dienst blijven.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.