Frontlijnwerker uit Oshkosh VS heeft ernstige allergische reactie op het Covid-vaccin

In OSHKOSH, Wisconsin, VS. heeft een eerstelijnsmedewerker met een voorgeschiedenis van allergieën een ernstige reactie op het Covid-19-vaccin. Artsen vertelden haar dat als ze de tweede dosis kreeg, ze dood zou kunnen gaan. “

warning
OPGELET ! DIT IS EEN AUTOMATISCHE VERTALING !

Oshkosh-frontlijnwerker heeft ernstige allergische reactie op het Covid-vaccin; raadt mensen aan om zich te laten vaccineren

Charity Bratz zegt dat ze zich nu beter voelt, maar de tweede dosis niet krijgt

OSHKOSH, Wis. (WBAY) – Een frontlijnwerker met een voorgeschiedenis van allergieën had een ernstige reactie op het Covid-19-vaccin. Doktoren vertelden haar dat als ze de tweede dosis kreeg, ze dood kon gaan.

In een verhaal dat je alleen op Action 2 News zult zien, zei Charity Bratz, ondanks haar ervaring, dat degenen die het vaccin kunnen krijgen dit moeten doen om levens te redden.

Bratz is als vertegenwoordiger van de patiëntendienst in een Aurora Health-kliniek in een Walgreens in Oshkosh.

Ze greep de kans aan om het Covid-19-vaccin te krijgen, ondanks haar allergische reacties op voedingsmiddelen met veel nikkel.

Bratz zei dat haar allergiedokter haar groen licht gaf voor de injectie.

“‘Nou, sommige bescherming is beter dan geen enkele, vooral als je in de gezondheidszorg werkt en vaker wordt blootgesteld aan mensen met mogelijke covid’, dus zei ze: ga je gang en pak het, maar wees voorbereid als je reageert,” zei Bratz.

Vanaf zijn 21ste werd Bratz allergisch voor voedsel met een hoog nikkelgehalte, waaronder bladgroenten, soja, tarwe en alles in een blik.

Na het ontvangen van de eerste dosis van het Moderna-vaccin op maandag, werd Bratz naar de eerste hulp gebracht om te controleren of ze epinefrine kreeg om haar negatieve reactie te behandelen.

“Alles leek in orde, ongeveer vijf minuten na het begin begon ik een beetje een verdikking in mijn keel te voelen, en 15 minuten later begon mijn keel zich af te sluiten,” zei Bratz. ‘Ik had moeite met ademhalen. Ik had problemen met praten en werd begrepen. “

Bratz heeft in haar leven 38 ernstige allergische reacties gehad. Volgens haar arts zal ze de tweede dosis overslaan.

Hoewel haar lichaam die reactie op het Moderna-vaccin had, blijft Bratz standvastig iedereen aanmoedigen zich te laten vaccineren tegen het nieuwe coronavirus, omdat het mensen zoals zij die allergieën hebben, helpt beschermen.

“Als andere mensen hun vaccinaties krijgen, dan beschermt dat mensen zoals ik, want het zal de verspreiding van covid vertragen en het vermindert mijn risico om het van iemand anders te krijgen,” zei Bratz.

Action 2 News heeft eerder gesproken met gezondheidsdeskundigen , zoals Dr. Ashok Rai, Chief Executive Officer van Prevea Health, over allergische reacties.

“Er is echt een heel, heel klein venster, veel minder dan een half procent, dat de tweede opname niet zou moeten krijgen. En dat zijn mensen met een ernstige allergische reactie op de injectie die medische tussenkomst vereist, zoals een EpiPen. Die mensen moeten we in de gaten houden voor het tweede schot, ”zei Dr. Rai.

Copyright 2021 WBAY. Alle rechten voorbehouden.

https://www.wbay.com/2021/01/10/oshkosh-frontline-worker-has-severe-allergic-reaction-to-covid-vaccine-recommends-people-get-vaccinated/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.