Franse arts en vaccinexpert in gelijk gesteld in tuchtzaak

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Recent is de Franse arts en vaccinexpert Christian Perronne door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen (CNOM) in het gelijk gesteld. De arts werd door de Franse regering vervolgd vanwege zijn kritische kijk op het coronabeleid. Hij zette vraagtekens bij de doeltreffendheid van de vaccins, en was bezorgd over de bijwerkingen en de invloed van Big Pharma bij het op de markt brengen ervan. Ook zei hij dat mondkapjes en lockdowns niet werken, dat het testen van asymptomatische mensen nutteloos is en dat het gevaar van corona zwaar werd overdreven.

Hij staat in zijn recht

De Franse autoriteiten klaagden hem aan bij de tuchtraad, die uiteindelijk oordeelde dat Perronne volledig in zijn recht stond.

“Dr. Perronne, een internationaal erkende specialist op het gebied van infectieziekten, was het beste in staat om de uitdagingen voor de publieke gezondheid te beoordelen. Hij had zelfs de plicht om zich uit te spreken en ook zijn kritiek op beleidsmakers was gerechtvaardigd.”- de tuchtraad

Neuroloog Jan Bonte zegt tegen professor Armand Girbes en oud-ziekenhuisbestuurder Marcel Levi: “Ook jullie hadden kritischer moeten zijn over deze vaccins. In plaats van met de farmawolven mee te huilen.”

“Het medisch gilde is mij zo erg tegengevallen met corona. Er werd gedaan alsof consensus en richtlijnen het enige waren waar je je als arts aan moest houden. Maar op die manier waren er in de medische geschiedenis nooit ontdekkingen gedaan zoals antibiotica, de angst heerst(e).”- huisarts Els van Veen

Bron 1.

Bron 2.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.