Franse arts: COVID-19-injecties verhogen het aantal sterfgevallen en nieuwe infecties – het bewijs is overweldigend

Covid-19 Vaccins leiden tot nieuwe infecties en sterfte: Het bewijs is overweldigend.

Twee maanden geleden hebben wij geprobeerd de mensen te waarschuwen voor de paradoxale resultaten van de covid19-vaccins door de mortaliteitscurven voor en na de vaccinatie te publiceren voor Israël en Groot-Brittannië, waaruit al bleek dat deze vaccinaties werden gevolgd door “een aanzienlijke toename van de besmetting en de mortaliteit die 6 tot 8 weken na het begin van de vaccinatie aanhield.

Sinds deze periode hebben de vaccinatiecampagnes zich wereldwijd verspreid, zelfs naar landen waar geen covid aanwezig was. En overal werden zij gevolgd door een dramatische stijging van nieuwe besmettingen en sterfte gedurende verscheidene weken of maanden.

Hoeveel doden en ernstige ongelukken zullen er nodig zijn voordat leidinggevenden, WHO, gezondheidsagentschappen FDA, EMA e.a. de bewezen resultaten van deze experimentele pseudo-vaccinatie in de echte wereld bekijken en er de consequenties uit afleiden ?

Herinnering aan de bewezen feiten gepubliceerd door de WHO


Wij presenteren hier de epidemiecurven van de meest gevaccineerde landen zoals gepubliceerd door de WHO (met commentaar in het rood).

Bron: Vaccine Impact d.d. 27 mei 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.