Foetale sterfte bijna 2000 % toegenomen sinds start corona-injecties

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De Amerikaanse arts, Peterson Pierre, heeft cijfers gepresenteerd waaruit blijkt dat het aantal foetale sterfgevallen met bijna 2000% is toegenomen sinds de start van de corona-injecties. Hij waarschuwt zwangere vrouwen.

Volgens het CDC zijn er sinds de uitrol van de corona-injecties 3725 foetale sterfgevallen geregistreerd en 550 miljoen prikken toegediend. Dat is één sterfgeval per 147.651 prikken. Tussen 2006 en 2019 zijn er, ter vergelijking, 4 miljard vaccins gegeven en 1369 foetale sterfgevallen gemeld. Dat komt neer op één sterfgeval per drie miljoen prikken.

“Sinds de coronaprikken beschikbaar zijn, is het aantal foetale sterfgevallen met 1925 % gestegen. Zwangere vrouwen moeten hier nadrukkelijk rekening mee houden. Bescherm je eigen kinderen.” – Dr. P. Pierre

Maar liefst 23 van de 32 vrouwen die een Pfizer-vaccin namen, kregen een miskraam, blijkt uit de reactie van Pfizer en de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA op een Wob-verzoek. Het CDC erkent dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van de coronaprikken op de vruchtbaarheid.

Medici hebben zwangere vrouwen opgeroepen om geen mRNA-vaccins te halen, waaronder vaccinexpert Pamela Acker en voormalig vicepresident van Pfizer Michael Yeadon.

“Je moet een zwangere vrouw nooit geneesmiddelen geven die onvoldoende getest zijn.” – Dr. M. Yeadon

Bron 1.

Bron 2.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.