Florida wijzigt beleid rond vaccinatie!

🕒 Leestijd: 2 minuten

Florida blijft benadrukken dat zorgverleners alle gegevens van patiënten dienen te beoordelen om risico’s en voordelen van medische ingrepen beter af te wegen. Iedere patiënt is immers uniek. Om te bepalen welke gezondheidszorgdiensten moeten worden verleend, inclusief de toediening van COVID-19-‘vaccins’ (gentherapie) met Messenger-RNA (mRNA) die zowel de Pfizer-BioNTech- als Moderna-gebruikt, is grondig voorafgaand onderzoek geen optie.

Veiligheid evalueren

Het Florida Department of Health (Department) voerde een analyse uit door middel van een zelfgecontroleerde case-serie, een techniek die oorspronkelijk is ontwikkeld om de veiligheid van vaccins te evalueren. Dit bestudeerde het sterfterisico na mRNA COVID-19-vaccinatie.

Uit deze analyse bleek dat er een toename van 84% is in de relatieve incidentie van hartgerelateerde sterfte bij mannen van 18-39 jaar oud binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie. Personen met reeds bestaande hartaandoeningen, zoals myocarditis en pericarditis, moeten bijzonder voorzichtig zijn bij het overwegen van vaccinatie en dit bespreken met hun zorgverlener.

Nieuwe richtlijnen

Het Florida Department of Health heeft de volgende richtlijnen uitgegeven:

Patiënten moeten, op basis van de momenteel beschikbare gegevens, worden geïnformeerd over de mogelijke cardiale complicaties die kunnen optreden na ontvangst van een mRNA COVID-19- ‘vaccin’ (gentherapie). Gezien een hoog niveau van wereldwijde immuniteit tegen COVID-19, weegt het voordeel van ‘vaccinatie’ niet op tegen het abnormaal hoge risico op hartgerelateerde sterfte bij mannen in deze leeftijdsgroep.

De State Surgeon General raadt nu de COVID-19 mRNA-‘vaccins’ af voor mannen van 18-39 jaar oud.

Mannen ouder dan 60 jaar hadden een 10% verhoogd risico op hartgerelateerde sterfte binnen 28 dagen na mRNA-‘vaccinatie’.

Niet-mRNA-‘vaccins’ bleken deze verhoogde risico’s bij geen enkele andere bevolkingsgroep te hebben. Floridianen worden aangemoedigd om alle potentiële voordelen en risico’s van het ontvangen van mRNA COVID-19-‘vaccins’ met hun zorgverlener te bespreken.

Het risico geassocieerd met mRNA-‘vaccinatie’ moet worden afgewogen tegen het risico dat gepaard gaat met COVID-19-infectie.

De afdeling blijft vasthouden aan zijn richtlijnen voor pediatrische COVID-19-‘vaccins’ *, die het gebruik bij gezonde kinderen en adolescenten van 5 tot 17 jaar oud afraadt. Dit omvat nu aanbevelingen tegen COVID-19-‘vaccinatie’ (gentherapie) bij zuigelingen en kinderen jonger dan 5 jaar, die sindsdien is uitgegeven onder Emergency Use Authorization, beweringen over COVID-19-‘vaccinaties’ die in tegenspraak zijn met de consensus van deskundigen van lokale gezondheidsautoriteiten of de WHO.

Vaccinveiligheid: inhoud waarin wordt beweerd dat vaccins chronische bijwerkingen veroorzaken, buiten zeldzame bijwerkingen die door gezondheidsautoriteiten worden erkend

Werkzaamheid van vaccins: inhoud die beweert dat vaccins de overdracht of besmettelijkheid van ziekten niet verminderen

Ingrediënten in vaccins: inhoud die een verkeerde voorstelling geeft van de stoffen in vaccins

*http://ww11.doh.state.fl.us/comm/_par… (uitgegeven maart 2022)

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.