Fitnessuitbater slaakt noodkreet en organiseert crowdfunding: “Mijn levenswerk gaat failliet en toekomst van mijn kinderen staat op spel”

Al maanden noodgedwongen gesloten, maar de rekeningen blijven toekomen en de schulden stapelen zich op. Dirk Toremans (50), uitbater van Allfit in Wilsele, zit op zijn tandvlees. Hij organiseert nu ‘Wilsele Wandelt’ om de noodlijdende sector onder de aandacht te brengen. “Mijn schulden lopen enorm hoog op”, vertelt hij openhartig.

Het binnenplan zou in juni in werking treden, als er dan ook een “normalisering” is op intensieve zorgen waar dan nog maximaal 500 coronapatiënten mogen liggen. Dan zouden ook fitnessuitbaters hun zaak weer mogen openen. Ondertussen zitten zij evenwel nog steeds in heel slechte papieren en dat zal niet zomaar verdwijnen wanneer zij opnieuw sportievelingen mogen verwelkomen.

“Momenteel heb ik heel veel schulden”, zucht Dirk Toremans (50), al twintig jaar lang uitbater van Allfit in Wilsele. “Al mijn spaarcenten zijn de voorbije maanden naar rekeningen gegaan om mijn zaak boven water te houden. Je kan rekeningen een tijd uitstellen, maar ze moeten uiteindelijk allemaal worden betaald en ze blijven maar binnenkomen. Ook als we mogen heropenen verdwijnen alle schulden die we de voorbije maanden hebben opgebouwd niet zomaar. Het wordt nog een lange tijd keihard vechten. Mijn levenswerk is failliet aan het gaan en de constante druk en stress die daarmee gepaard gaat, kan niet onderschat worden. Het weegt heel zwaar.”

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.