Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlek

Vrijwel ieder weldenkend mens erkent dat de regering van China waarschijnlijk de grootste ramp in de geschiedenis heeft veroorzaakt.

De openhartige gastheer Tucker Carlson schetste maandag hoe de mogelijkheid van een laboratoriumlek als oorzaak van de uitbraak van het Coronavirus meer dan een jaar lang werd weggewuifd en voorgelogen door degenen die de pandemiebestrijding leiden, en nu pas als een serieus vooruitzicht naar voren komt door de volharding van degenen die weigerden zich de mond te laten snoeren, schrijft Steve Watson.

“Vrijwel ieder weldenkend mens erkent op dit moment dat de regering van China waarschijnlijk de grootste door de mens veroorzaakte ramp in de menselijke geschiedenis heeft veroorzaakt”, merkte Carlson op, verwijzend naar de vrijgave van een document van de Amerikaanse inlichtingendienst waarin wordt erkend dat werknemers van het Wuhan Institute of Virology in november 2019 in het ziekenhuis werden opgenomen.

De presentator merkte op dat Anthony Fauci heeft gezegd dat hij geen idee had van de onthullingen, hoewel ze reeds in januari voor het eerst aan het licht kwamen en geruchten over het ziek worden van de werknemers al meer dan een jaar bekend waren.

Hier de link naar het volledige artikel met video in FrontNieuws d.d. 26 mei 201.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.