Fauci is een gevaarlijke sociopaat die verantwoordelijk moet worden gehouden voor het plegen van misdaden tegen de menselijkheid

Afbeelding: Fauci is een gevaarlijke sociopaat die verantwoordelijk moet worden gehouden voor het plegen van misdaden tegen de menselijkheid

​Daarom krijgt Fauci nu flauwekul van Trump-aanhangers zoals Peter Navarro die zeggen dat Fauci niets meer is dan een leugenachtige sociopaat.

Tijdens een recent interview in Steve Bannons “War Room: Pandemic”, had Navarro een mondvol te zeggen over Fauci’s leugens en bedrog gedurende de hele plandemie . Alles wat Fauci heeft gedaan, merkte Navarro op, is continu aan het flippen terwijl hij probeert de eer te claimen voor alles waarvan hij dacht dat hij er goed uit zou kunnen zien.

“Fauci is een sociopaat,” verklaarde Navarro, de voormalige handelsadviseur van Trump, duidelijk. ​

‘Als je de Chinese communisten die samenwerken met het People’s Liberation Army toestaat om naar binnen te gaan en te rotzooien met een biowapen met jouw winst aan functie, die achter zijn rug langs president Trump is geglipt, raad eens? Je krijgt dodelijke en gevaarlijke virussen die dan zullen muteren en onze pogingen om kuddeimmuniteit te krijgen blijven dwarsbomen door middel van zaken als vaccins en mensen die al besmet zijn. “

Navarro legde verder uit dat vanaf het moment dat hij Fauci ontmoette, hij al snel opmerkte dat niets dat Fauci zegt, logisch is. Het enige dat Fauci doet is liegen als het zijn eigen interesses uitkomt, hoewel veel Amerikanen hem door hebben en geen woord meer geloven van wat hij ook zegt.

Trump en Fauci blijven ruzie maken over wie de eer moet krijgen voor doodvaccins

In een tweet voegde Navarro toe dat Fauci ook liegt “om zijn eigen fanclub te verbeteren”, in het besef dat miljoenen Amerikanen nog steeds aan Fauci’s woord vasthouden. Of het nu gaat om dubbele maskering of het krijgen van prikken voor het Chinese virus, gelovigen in Fauci die de religie van het covidisme aanhangen, zullen zo ongeveer alles doen wat hij zegt.

Dit is natuurlijk gevaarlijk, want als Fauci naar buiten kwam en zijn volgelingen vertelde geweld te plegen tegen mensen die zijn motieven of instructies in twijfel trekken, zouden velen van hen waarschijnlijk gehoorzamen.

Het voor de hand liggende doel van Navarro was om Trump de eer te geven voor het creëren van Chinese virusvaccins, alsof dit op de een of andere manier een prestatie is die het waard is om over op te scheppen. Gezien het feit dat duizenden sterven of permanent gewond raken door Trumps experimentele gentherapiecocktails, kan dit nauwelijks als een “succes” worden beschouwd, tenzij ontvolking het uiteindelijke doel was.

Desalniettemin is Fauci nog steeds een egoïstische kleine trol van wie het grootste deel van Amerika waarschijnlijk nooit meer iets zou horen. Het enige wat hij doet is zijn eigen hoorn toeteren terwijl hij ligt en nog wat meer liegt over “tweede golven”, “derde golven” en andere ongegronde plandemische samenzweringstheorieën.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat Fauci de wereld vertelde dat het jaren zou duren om een ​​’vaccin’ tegen de Wuhan-griep te ontwikkelen. Nadat Trump het klaarblijkelijk binnen een paar maanden had gedaan, veranderde Fauci zijn deuntje door zelf de eer te nemen voor de “prestatie”.

Het kijken naar dit alles lijkt vreemd genoeg op het kijken naar verwende, rechtmatige peuters die vechten om speelgoed – behalve dat dit “speelgoed” dodelijke injecties zijn die vrouwen steriliseren, kinderen doden en het DNA van mensen permanent vernietigen. Waarom zou iemand zelfs de eer willen opeisen voor deze gruwelijke gruwel?

“Fauci is een demente sociopaat die een belangrijke rol speelde bij de vernietiging van Amerika”, schreef een OANN- commentator. “Hij moet worden vervolgd.”

“Fauci is volksvijand nr. 1”, schreef een ander. “Voer hem aan de vleermuizen.”

Meer van het laatste nieuws over de misleiding van het Wuhan coronavirus (Covid-19) is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

OANN.com

NaturalNews.com

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.