Fatale craniofaciale kanker 5 maanden na vaccinatie tegen COVID-19

🕒 Leestijd: 2 minuten

Sinds de uitrol van de massale vaccinatie tegen COVID-19 zijn de aantallen kankergevallen in surveillancesystemen over de hele wereld omhooggeschoten. Velen vragen zich af: Veroorzaken de vaccins werkelijk kanker?

Door Dr. Peter A. McCullough en John Leake in The Epoch Times

In 2020 publiceerde Singh een in silico-modelleringsstudie waarin werd geconcludeerd dat het S2-segment van het SARS-CoV-2-spike-eiwit naar verwachting de p53- en BRCA1/2-tumorbewakingssystemen zou remmen. Belangrijk is dat het S2-segment na de infectie niet in het lichaam is aangetroffen; het wordt echter gemakkelijk in grote hoeveelheden geproduceerd na vaccinatie met mRNA COVID-19, zoals gepubliceerd door Patterson in 2022.

Bovendien is er remming van DNA-reparatie en besmetting met SV-40-oncogenpromoters als aanvullende mechanismen om het optreden of de versnelling van kanker bij ontvangers van mRNA-vaccins te verklaren.We kunnen de zaken alleen van geval tot geval bekijken en het bewijsmateriaal onderzoeken. 

Kyriakopoulos beschrijft een enkel geval van fatale basaloïde craniofaciale kanker die optrad binnen vijf maanden na vaccinatie. Ik zal u het rapport laten lezen en uw eigen conclusies trekken over de causaliteit en de generalisatie naar andere zich snel ontwikkelende vormen van kanker die worden waargenomen na de noodlottige COVID-19-vaccinatie.

Dit is wat de auteurs zeiden: “Wij stellen dat de gelijktijdige disfunctie van zowel de gezichts- als de trigeminuszenuwen, waarschijnlijk door ontsteking en door T-cellen gemedieerde auto-immuniteit tegen myeline van de perifere zenuwen, een verslechtering van de T-celrespons veroorzaakte en de aangeboren zenuwen onderdrukte. anti-tumor immuunrespons bij onze patiënt, waardoor het metastatische potentieel van het basaalcelcarcinoom wordt vergemakkelijkt.” Dit impliceert dat mRNA en/of spike-eiwit het natuurlijke surveillancesysteem van het lichaam tegen kanker ondermijnt; daarom was deze patiënt met een beginnende of latente gezichtskanker gedoemd na het nemen van de injectie.

Abonneer u alstublieft op “Courageous Discourse” als betalend of stichtend lid, zodat we u de waarheid kunnen blijven vertellen.

Opnieuw geplaatst door Peter A. McCullough  Substack

Dr. Peter A. McCullough

Dr. Peter A. McCulloughAuteur (MD)Dr. McCullough is een praktiserend internist, cardioloog en epidemioloog in Dallas, Texas. Hij bestudeert de cardiovasculaire complicaties van zowel de virale infectie als de verwondingen die zijn ontstaan ​​door COVID-vaccins. Hij heeft tientallen collegiaal getoetste publicaties over COVID, meerdere getuigenissen van de VS en de Senaat, en heeft in de grote media uitgebreid gereageerd op de medische reactie op de COVID-crisis.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.