Hydroxychloroquine farmaceutische fabriek in brand na explosie

Bij een explosie in een farmaceutische fabriek in de stad Taoyuan raakten twee gewonden en veroorzaakte deze middag, 20 december, brand.

Mensen tot in het Tamsui-district in New Taipei City meldden dat ze de enorme explosie kort na de middag hadden gehoord. Meteen na de ontploffing kon dikke zwarte rook uit de fabriek van SCI Pharmtech komen.

Brandweerlieden die op de brand reageerden, troffen twee gewonden aan. Een 30-jarige buitenlandse arbeidsmigrant liep derdegraads brandwonden op tot 80% -90% van zijn lichaam en wordt beschreven als zijnde in kritieke toestand.

Een 40-jarige man liep een brandwond op aan één hand. Beide mannen werden voor behandeling naar het Chang Gung Memorial Hospital gestuurd.

Hoewel de fabriek dicht bij Taipei Taoyuan International Airport ligt, werden de operaties op de luchthaven niet beïnvloed, volgens rapporten in United Daily News en ET Today .

De brandweer van de stad Taoyuan stuurde 76 personeelsleden, 28 brandweerlieden en 2 ambulances naar de plaats van de brand.

De oorzaak van de explosie wordt momenteel onderzocht.

Liberty Times meldde dat de fabriek hydroxychloroquine-API’s produceert en ‘s werelds op een na grootste leverancier van HCQ-grondstoffen is.

Bron: https://taiwanenglishnews.com/pharmaceutical-factory-on-fire-after-explosion-2-injured/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “Hydroxychloroquine farmaceutische fabriek in brand na explosie

 • 30 december 2020 om 10:39
  Permalink

  Precies… ik wil je best een handje helpen.

  Zelf ben ik een werkelijk wederom geboren kind van God.

  Ik ken de Heere Jezus Christus als mijn persoonlijke redder en verlosser.

  Mijn intentie is dan ook om dat te verbreiden… net als Noach in zijn dagen.

  Maar de mensen willen gewoon niet luisteren naar de waarschuwingen…

  Moeten ze helemaal zelf weten……..

  Maar ja er zijn meer mensen het wel met mij eens dan die enkeling die mij uitlacht of wat ook…

  Die gasten komen er vanzelf achter ( als het telaat is) dat wij ….. De zgn. Complot gekkies… ALTIJD gelijk hebben gehad…..

  Maar ja….

  Eens gevaccineerd…….. dan is er géén weg meer terug.

  Dan gaat het menselijk lichaam genetisch gemanipuleerd worden door de Verderfelijke m-Rna vaccin….

  Die werkt verlamming in de hand en is uiteindelijk dodelijk…..

  De smerige elite gasters laten weten dat zij zich in iedergeval niet laten vaccineren….

  Waarom wij dan wel??????

  • 30 december 2020 om 19:41
   Permalink

   geloofs gekkie

   • 2 januari 2021 om 10:38
    Permalink

    Hoi Rob, je mag ons wegzetten als gekkies echter wij zijn erachter gekomen dat we niet zonder zonden zijn. Als je er diep over nadenkt weet jij dat ook. Als wij voor God zouden komen te staan zouden we moeten erkennen schuldig te zijn. Wat verdient iemand die schuldig is? Wij geloven dat Jezus die straf voor ons heeft gedragen aan het kruis omdat God ons zo lief heeft en niet verloren wil laten gaan. Hij heeft dat ook voor jou gedaan Rob. Onderzoek, roep zelf naar God, vraag Jezus zichzelf te tonen aan je. Het is niet te laat echter de tijd is nog maar kort. Kan elk moment gedaan zijn. Ga voor je redding Rob 🙏

  • 2 januari 2021 om 10:51
   Permalink

   Top dat je Jezus Evangelie wilt verkondigen Berend. Jezus komt spoedig en Zijn tegenstander gaat tekeer als een kat in het nauw en wil nog zoveel mogelijk mensen mee de verdoemenis in nemen. Dat is wel helder voor diegene die de ogen open zijn. Laten we volharden als wachters de Liefde van God door Jezus te blijven uitdelen. 🙏voor jou en mezelf dat we dicht bij Hem blijven. Go on Berend …Gods Zegen 🙌

  • 2 januari 2021 om 20:17
   Permalink

   wat heeft jou geloof in jezus of god te maken met een explosie. er is een explosie geweest in een fabriek. PUNT.

 • 1 januari 2021 om 21:54
  Permalink

  wij normale mensen met een simpel leven worden als een speelbal gebruikt het zou eigenlijk anders moeten zijn wij zouden die mensen die teugels in handen hebben eerst een spuitje moeten geven want zij zij het gevaar van de voortgang van de mens zij willen alleen robotten hebben in de toekomst .als blijkt dat in elke injectie of welk vaccin dan ook smerige stoffen worden gebruikt zoals microbe aluminium die nooit uit je lichaam zouden verlaten en het leven op ouder leeftijd. meer schade kunnen voort brengen ,maar deze info wordt door de farmaceutisch industrie achter gehouden .
  de mensheid heeft het recht elke informatie ter. beschikking te krijgen de waarheid komt meestal gelaat voor de gewone mens we worden allemaal bang gemaakt door de Media en wordt teveel info het zwijgen op gelegd .
  Hier moet echt een einde aan komen de overheden moet open kaart gaan spelen anders zou het best eens uit komen tot een derde wereld oorlog en dit alleen om geld gaat .
  we moeten dit leven koesteren en de mensheid eerlijk in het gezicht aankijken en behoeden voor de toekomst

Reacties zijn gesloten.