Fantastisch nieuws ! Artsen voor Vrijheid richt vzw Hippocrates op om schorsing van artsen aan te pakken

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een samenwerking van Belgische artsen voor het behoud van een humane geneeskunde. Hun doel is de bescherming van de therapeutische vrijheid en de vrijheid van voorschrijven, alsook van de vrijheid van meningsuiting en de vrije informatieverstrekking ; het bevorderen van de medische ethiek, met name door het respecteren van het beginsel « Primum non nocere » en de eed van Hippocrates in ere houden.

Die VZW staat los van de ‘Orde der Geneesheren’ – alle leden van die orde zijn er wél hartelijk welkom.

Er is grote nood aan een onafhankelijk orgaan dat de kwaliteit van geneeskunde en haar praktijk bewaakt. Sinds de Corona crisis werd geneeskunde ondergeschikt gemaakt aan politieke doeleinden. Artsen die hiertegen ingingen werden bestraft met schorsing.

Het open debat werd gemeden in media, waardoor burgers onthouden werden van een eerlijk gesprek waarin informatie op genuanceerde en correcte wijze werd weergegeven en waarschijnlijk beslissingen namen op basis van eenzijdige, onvolledige en soms zelfs twijfelachtige informatie.

Een arts werd op het matje geroepen door de Orde: “Gezondheid is hier niet van tel! GE MOET DE REGELS VOLGEN !” (Antwerpen)


Een andere arts werd een half jaar geschorst na het plaatsen van een wetenschappelijk onderzoek over mondmaskers op YouTube…

De VZW Hippocrates is opgericht als antwoord op het integriteitsprobleem waaronder hoe langer hoe meer artsen gebukt lopen: een alternatief voor de ‘Orde der Geneesheren’.

http://www.hippocrates-belgium.be

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

27 gedachten over “Fantastisch nieuws ! Artsen voor Vrijheid richt vzw Hippocrates op om schorsing van artsen aan te pakken

 • 30 juli 2021 om 09:21
  Permalink

  Ik steun dit initiatief voor 200%.
  En wat mij betreft is verplichte vaccinatie medische geweldpleging om niet te zeggen, verkrachting.🤔

 • 10 augustus 2021 om 23:19
  Permalink

  Mijn steun helemaal!!!!!
  👍🏻👌🏻👍🏻🙏🌈🙏

 • 6 november 2021 om 20:25
  Permalink

  In ieder geval ik wil geen vaccin, er is niet bewezen dat het helpt en er is niet bewezen dat het niet gevaarlijk is !!!! Reden genoeg dus!

 • 7 november 2021 om 00:47
  Permalink

  Vaccineren of niet vaccineren? Ik zelf heb gekozen om niet gevaccineerd te worden omdat mijn immuunsysteem nog goed werkt, heb mijn griepspuit en elke 5 jaar mijn pneumovac tegen longaandoening. Ik voel me bijzonder sterk dat ik geen experimenteel covid vaccine dat nog getest moet worden tot 2023 voor het officieel op de markt mag komen. Me andere worden al die miljoenen gevaccineerden zijn proefkonijnen, hoeveel van hen hebben placebo gekregen? Die oudere die sterven al zeker niet, die kregen dat proefkonijnen middel!. Zolang als er geen bewijzen op tafel liggen dat het effectief werk, speel ik geen proefkonijn!!!

 • 7 november 2021 om 11:18
  Permalink

  Eindelijk een beetje licht!! Ik hoop dat de artsen weer artsen kunnen zijn. De bevolking heeft jullie nodig.

 • 8 november 2021 om 12:13
  Permalink

  een pracht initiatief

 • 8 november 2021 om 22:44
  Permalink

  De druk wordt steeds groter,dit gaat puur om macht..laat mij toch niet vaccineren zolang dit nog in testfase zit. Ken teveel jonge mensen met kwalen na vaccinatie. Soms met de dood tot gevolg. Toeval?????

 • 9 november 2021 om 12:27
  Permalink

  Dit maakt mij bijzonder blij en hoopvol! Jullie zijn helden van het volk. Veel succes

 • 10 november 2021 om 08:58
  Permalink

  Mijn steun hebben jullie ook, en aan m’n kind komen ze zeker niet!

 • 10 november 2021 om 16:11
  Permalink

  Dan mag je maar hopen dat die bewijzen niet bewerkt werden om er voordeel uit te halen.
  Probleem is, ik heb totaal geen vertrouwen niet meer in de big pharma…….zie de honderden rechtzaken wegens fraude, verzwijgen van bijwerkingen, vervalsen onderzoeksresultaten en dergelijke.
  Zolang de big pharma op de beurs zit, zolang zal ik op zen minst wantrouwig zijn……

 • 13 november 2021 om 20:17
  Permalink

  Ik ben resoluut tegen verplichte vaccinatie, maar ik vrees dat er wettelijk weinig tegen te beginnen valt. Vrijdag las ik in de krant een artikel van een advocaat gezondsheidsrecht dat er juridisch niets belet om vaccinatie te verplichten. Het Hof van Cassatie heeft er in 1963 al een toepasbare uitspraak over gedaan. Het arrest luidde toen dat mogelijke ernstige bijwerkingen bij enkele zeldzame gevallen niet opwogen tegen de algemene noodzaak van een vaccin. Ook bij een verplicht coronavaccin zal de overheid dus niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.
  In bijsluiter van Pfizer staat vermeld dat men extra voorzichtig moet zijn bij mensen zoals mezelf, die snel blauwe plekken hebben en die een verminderde afweer hebben door een chronische ziekte en heb daarbij hartruis. Toch durft zelfs een arts die voor komt in de lijst van 17 artsen die het vaccin onveilig en onnodig vinden, mij geen vrijstelling geven uit angst voor schorsing. Wie kan mij nu nog helpen tegen deze moordpoging, wat het in mijn ogen is? Hopelijk kan vzw Hippocrates het verschil maken dat artsen in de toekomst geen angst moeten hebben voor schorsing

 • 14 november 2021 om 19:43
  Permalink

  Is er nog enig positief nieuws aub? Veel mensen zouden daar veel aan hebben… Dank u alvast.!

 • 16 november 2021 om 00:55
  Permalink

  Wow een super initiatief. Ik steun artsen voor vrijheid en ben super dankbaar voor alles wat ze doen. Zij steken hun nek uit en vechten voor onze vrijheid en onze integriteit. Blijf in vertrouwen en in verbinding en steun iedereen die met een goed initiatief komt en vecht voor onze democratie en onze vrijheid. Het is nodig! Blijf in het licht en blijf in vertrouwen 🙏🏼

 • 16 november 2021 om 15:18
  Permalink

  300% steun voor dit fantastische initiatief. Succes!!

 • 17 november 2021 om 03:18
  Permalink

  Geweldig, ik zou zelfs willen zeggen ” WAAROM HEEFT HET ZOLANG GEDUURD” voor jullie in actie komen. Het lijkt wel een maffia BIG PHARMA praktijk.
  De meeste burgers hebben GEEN idee van wat er hen wordt toegediend. En dit nog steeds in testfase en met weinig succes..

 • 25 november 2021 om 18:45
  Permalink

  Super goed nieuws! Succes! Mijn steun hebben jullie!

 • 26 november 2021 om 20:13
  Permalink

  Zo blij met dit lichtpuntje in die donkere tunnel!
  Heel veel succes en dikke dankjewel!!

 • 27 november 2021 om 11:10
  Permalink

  Eureka….fantastisch!!!
  Ik denk niet dat er burgers zijn die willen dat er artsen zouden moeten stoppen. Althans dat is wat ik wil geloven.

 • 27 november 2021 om 13:06
  Permalink

  Blij met jullie verenigde verzet. We moeten allemaal ons eigen stukje doen om deze groots opgezette misdaad te kenteren. Zwijg niet meer! Heb lief, zorg voor elkaar en verbind!

 • 27 november 2021 om 13:22
  Permalink

  Dit is een spijtige zaak als artsen zich tegen vaccinatie kanten en antivaxers verdedigen onder het mum van ‘individuele vrijheid’. Egocentrisch gedrag is het zaadje voor anarchie en uiteindelijk het recht van de sterkste, de mondigste, rijkste…. Uw egocentrisch denken is de kiem voor een dictatuur en niet de regels die de gemeenschap aan u vraagt om te volgen. In een democratie gaat algemene vrijheid boven de individuele vrijheid. De individuele vrijheid stopt wanneer dat de algemene vrijheid van onze leefgemeenschap kan schaden.

 • 27 november 2021 om 17:19
  Permalink

  ach, had niet gemerkt eerst dat jullie gewoon anti-vaxers zijn… niet dat ik een probleem heb met jullie vaccinatiestatus.. je doet met je leven wat jullie willen.. voor mij geen probleem.. het enige dat me stoort is dat jullie nog grotere leugens vertellen dan wat de vaccinregeringen doen.. maar zoals ik zei, het is jullie leven.. ik hoop dat jullie ooit eens danig besmet geraken en als jullie dan in de ogen van de spoedarts zeggen: help mij… want dat deed mijn broer ook en hij heeft het gelukkig overleefd… niet dat ik jullie dood wens, maar dat je echt niet beseft wat je verteld…tot je daar eens zelf ligt, of een geliefde, of je kind… en nee, een vaccin maakt je niet veilig tegen het virus, maar dat deed een griepvaccin ook niet, maar dat raden de artsen je dan wel aan… dit vaccin nemen of niet nemen is een vrije keuze, maar dwing ons jullie willetje niet op jullie hebben gewoon 2 gezichten en dat is iets wat ik niet kan apprecieren in een arts…jullie schrijven ook andere medicatie voor en de mensen weten ook niet wat daar inzit.. Hippocrates, komt daar het woord hypochriet niet vandaan?? waarschijnlijk niet, maar het klinkt wel zo..

 • 28 november 2021 om 09:06
  Permalink

  Fantastiscv👍👍👍
  Men pest me om te zeggen dat ik binnenkort nergens zou kunnen gaan omdat ik weiger proefkonijn te zijn. Ben altijd blij dat goede mensen bestaan die vechten voor ons vrijheid.
  Mag God hun beschermen

 • 28 november 2021 om 23:26
  Permalink

  Blijkbaar bent u vegeten ,dat iedereen die zich vrij willig laat spuiten / want het is geen vaxin ) maar rommel waar ze zelf de uitwerking niet weten , of niet willen weten
  Iedereen is gewoon een proefkonijn , want de testen op dieren hebben ze overgeslegen ,daar voor dient de bevolking nu ,bij velen zit de slimheid tussen hun tenen

 • 7 december 2021 om 12:24
  Permalink

  Mijn steun krijgen jullie voor de volle 300% !

 • 3 januari 2022 om 20:44
  Permalink

  Ik laat mij niet vaccineren ,tussen haakjes is gentherapie, alhoewel ik een 65+ ben
  Ik heb een gezond immuunsysteem ,en wil geen experiment in me laten spuiten
  Ik heb 43 jaar in de zorg gewerkt ,heb tientallen virussen meegemaakt .,maar wat nu gebeurd is absurd
  Ik volg jullie op telegram ,en zo vernemen we nog waarheid ,wat we niet van de media kunnen zeggen
  Top team

Reacties zijn gesloten.